2009-12-27
 18:35:51

Söndag

Hallå hallå...
Kom nyligen hem från småland, har varit där sen fredags för att fira jul med pappa och hans frus familj. Trevligt trevligt :) Kom hem till ytterligare två dm snö! Fan jag som trodde det töade här också! Det är iofs najs:) Men vi fastnade i snövallen till vår uppfart som blir när de plogar vägen, så vi stod där med bilen tvärs över vägen, men baken fast i grannens häck och framhjulen i snövallen... det var bara att börja skotta loss, men tillslut kom grannen och han lyckades köra loss bilen. Tur det!
JAja min jul har iaf varit trevlig, började hos mamma på julafton, sedan över till faster och sedan småland på juldagen. Men allt det har jag redan sagt så.
Nu ska jag jobba fram till nyår, sedan får vi se vad som händer! Ska fira nyår här hemma iaf, och så ska jag till hälsingland någon gång under nästa vecka. Måste ju hälsa på mormor och morfar också :)
Ha det gott alla!
2009-12-24
 12:42:10

!!

God jul på er alla! :)
Är just nu i orminge hos mamma och firar med hennes sambos släkt, senare ska jag och syrran åka till Älta för att fira med släkten :) Imorgon åker vi ner till småland där pappa är med hans frus släkt, då firar vi med honom. Krångligt? Hehehe
2009-12-22
 14:28:34

Dan före dan före dopparedan!

Halloj alla, länge sedan jag upptaderade nu. Men det är så här att jag har jullov och fullt upp med att jobba och umgås med syster som är hemma från Örebro. Det är så jävla skönt att bara slippa gå in på datorn ibland, jag bryr mig inte om allt jag missar nu. Mina fiskar får väl dö då :) 
Ja men vad har jag gjort hitills? Joo jobbat varje dag, förutom idag då jag har varit i forum för att fixa de sista klapparna. Annars har jag som sagt mest umgåtts med syrran.
Just nu ska jag mata mina fiskar, sedan stänga ner datorn igen och titta på greys anatomi. Syrran har med sig första säsongen, me like!
Aja god jul allihoppa om jag inte hinner skriva något mer innan dess :)

2009-12-18
 16:57:17

JULLOOOOOOV!!!

Fan vad skönt!!
Och vilket underbart vinterväder vi har haft de senaste dagarna! :) Fast det var lite smått kaos igår, alla bussarna ställdes in under några timmar. Och när det väl började gå bussar så gick en sönder på motorvägen och bildade världens kö...Ännu mer kaos! Haha det är så typsikt sl!
Nej fy fan vad trött jag är, sov inte mkt inatt, hostade sönder.. Det gjorde att jag inte var på så gott humör i förmiddags på avslutningen i skolan. Kände mig bara vresig och surig (Förlåt Evelina för kameran) Kunde liksom inte ens vara glad över att det var jullov.
Men men nu är jag lite gladare, och mår nog ännu bättre när jag har sovit lite. God natt :)
2009-12-15
 18:50:16

Tisdag

Tjohooo!
Jag mår inte så jättebra idag, förkylningen vill inte ge med sig, plus att jag har fått grymt torra ögon. De är helt röda och kliar, men jag gick förbi apoteket och köpte ögondroppar så det ska bli bra :) Pratade dessutom med läkaren idag, och hon sa att jag ska åka in och röntga lungorna igen i januari-februari, för att se att lungvätskan har försvunnit. Jag känner fortfarande av att det gör ont ibland, men jag tror det beror mest på att jag hostar så mycket nu efter förkylningen. Hoppas jag blir frisk snart, vill inte slösa bort jullovet med att gå runt och hosta liksom!

Var i skolan idag och gjorde matteprov, som gick åt helvete rent ut sagt! Men men, tror jag får g iaf.
Sedan mådde jag så dåligt att jag åkte hem, fick tillåtelse att skriva engelskaanalysen hemifrån istället. Jag gjorde klart den för någon timme sen och lämnade in den. Nu har jag inget mer plugg innan jullovet och det känns så jävla skönt! Jag behöver verkligen tre veckors paus, och jag tänker inte plugga ett skit! Även fast jag behöver det egentligen, ligger efter i kemi, matte, fysik m.m. Men jag vägrar, det får jag ta tag i efter lovet!


2009-12-14
 19:47:54

Måndag

Hej hej sitter här vid skrivbordet och pluggar, har både matteprov och engelskainlämning imorgon.. suck.. Men men, det är ändå det sista innan jullovet, så det är bara att bita ihop! Har i alla fall tagit en paus nu, och tänkte berätta lite om gårdagen :) Hade för en gångs skull kameran med mig!

Vi började med en dag på skansen, jag, pappa storasyster Malin och småsystrarna Evelina och Isabelle. Vi parkerade bilen vid slussen och gick därifrån till skansen, promenerade runt där i några timmar och gick sen hem igen. Gissa om jag var trött i benen? Haha! Men det var trevligt, vi hälsade också på farfar som hoppar in ibland i gamla järnaffären på skansen. Där stod han i sin gråa rock och berättade om massa gamla verktyg!

Jag och Evelina klappade på en häst som gick förbi



Malin och Pappa!



Sedan gick jag och Malin på Adolf Fredriks Lucia konsert i globen, som kusin var med i :)
Malin var jättestolt när hon fick vara med i showen och hålla i ett ljus



Själva konserten var grymt fin! De kassa bilderna visar inte ens i närheten av hur mäktigt och stämningsfullt det var. Dessutom sjöng de så man rös över hela kroppen. Ni som inte har sett det, gör det!!





Det var min söndag, och nu måste jag säga att min julstämning är på topp! Läängtar till julafton, bara tio dagar kvar nu! :)



2009-12-12
 17:03:17

Jag ser det snöar!

Snööö! Fan vad underbart :) Nu ska jag ut med lillasyster och bygga snölykta!



2009-12-11
 13:16:32

Hemma

Igår vaknade jag upp med en helt igensvullen hals och huvudvärk som heter duga.. Var hemma från skolan eftersom vi ändå bara hade aktivitetsdag = inga lektioner
Idag tvingade jag mig iväg till skolan, men var tvungen att åka hem efter en lektion. Det går inte att fokusera när man har asont i huvudet och känner sig yr hela tiden.. :/ Får nog hoppa jobbet ikväll också, känns inte så fräsch att hosta ner alla kunder.. Hahaha
Jag får väl stanna hemma och titta på idolfinalen istället!
2009-12-09
 19:54:35

Hahaha

Hahaha fett bra ju! Rädda radion!

2009-12-08
 19:04:07

Tjohooo

Var hos läkaren idag, men fick bara en "tillfällig" rapport från lungröntgen, som läkaren fick via telefon. En skriftlig ska tydligen komma in efter några dagar. Jag fick i alla fall veta att jag tydligen har lite lungvätska, och tecken på att jag har haft det tidigare också. Dock vet vi inte varför, det brukar bero på infektion men eftersom jag inte har några andra symptom på det så trodde dom inte det. Jag fick smärtstillande att äta sålänge, för att bota symptomen, sedan får vi se hur det skriftliga resultatet från röntgen ser ut.
Fick också ta EKG men allt såg bra ut.  Jaja vi får väl se hur det hela slutar :)

Imorgon är det skola sen ridning, på torsdag är det nobeldagen. Vi ska ha något sorts firande på skolan, har dock ingen aning om vad vi ska göra. Vet bara att vi får sovmorgon, ingen lunch och ska vara i skolan till klockan fyra.. Men men man slipper lektioner i alla fall. :) Det är naajs



OMG en bild!! Haha inget med texten att göra men iaf :)
2009-12-07
 21:28:37

6 dagar

Yupp, 6 skoldagar kvar, sen är det jullov! Fy faaaaan vad skönt! Jag vill bara ligga i min säng och sova hela dagarna! Vilket jag iofs inte kommer göra för jag ska jobba, men ändå! :)
Jag var på sjukhuset idag och röntgade lungorna, eftersom jag fick ont igen igår. Det var inte en behaglig upplevelse att stå med helt naken överkropp och ställa sig i olika vinklar.  Fy fan.
Aja hoppas man får veta vad det är, så jag kan få en medicin och få bort det.
Jag är så himla trött, så jag ska nog bara se ett till avsnitt 2½ men och sen sova. Skönt!
2009-12-05
 00:48:35

Fredag

Hej hej bloggen, ligger i sängen och ska sova efter en lång dag.
Var i skolan, sedan gym, sedan hem till mamma i Orminge på lite avskedsmiddag för bror som ska till Australien i 5 veckor snart.
Jag har också fått veta att min morfar har en cancertumör i ryggmärgen. Han har i fyra år haft dåliga blodvärden och först nu har man kommit fram till varför. Det är ingen aggressiv tumör så han kommer förmodligen kunna leva med den ett  bra tag, men det kommer bli mycket behandlingar och sjukhusvistelser.
Åh bara tanken på att förlora homom känns förjävligt. Han nog den mor/farförälder som jag alltid har trivts bäst med, vi är liksom ganska lika. Jag hoppas verkligen han kommer kunna leva och må bra länge till.

Jag har i alla fall bestämt mig för att åka upp dit efter nyår. Jag hade tänkt på det innan men det här fick mig att bestämma mig. Ska nog vara där i en vecka och bara ta det lungt och umgås med både han och mormor. Det här kommer bli jobbigt för henne också.




.
Morfar och jag. <3
Jättedålig bild på honom, men den enda jag hade
2009-12-02
 20:49:37

Onsdag

Hej allihoppa! Jag sitter och tittar på bonde söker fru, men det är reklam nu så jag tänkte skriva lite :)
Det var så otroligt fint väder idag! Äntligen lite vinter! Och att få se solen är ju inte direkt något man är van vid! Jag tog några bilder som jag tänkte lägga upp här, så att  bloggen inte blir så tråkig (bara för att vi pratade om det vid lunchen hahaha) Men så självklart ska det inte funka att ladda in bilderna från mobilen.. Fan vad sur jag blir :/ Får hoppas att det funkar någon annan dag istället.
Jag var ute och red idag, så himla skönt att det var torrt! Ingen äcklig lera! Plus att fullmånen lyste upp så härligt. En nackdel var dock att det var så jävla kallt! Jag fick sitta av och gå sista halvtimmen, för jag började tappa känseln i fötterna. Men men lite svinn får man räkna med :)
Snart börjar bonde söker fru igen, och efter det är det greys anatomy!
Ha en trevlig kväll alla :)


Bjuder på en bild från förra året istället :)