2010-08-30
 17:18:23

Måndag: Nu jävlar!

Ja jag lovade mig själv att när skolan börjar, då ska jag banne mig börja träna regelbundet och bara äta godis och annat onyttigt på helger. Jag har ju tränat en del under sommaren men åt en hel del onyttigt, kände att det hör sommaren till liksom :)
Så ja, nu är det måndag och jag har sprungit och fystränat. Känner mig skitnöjd att jag tar tag i mig själv!
Jag ska träna måndagar, onsdagar efter skolan och fredagar efter skolan. Jag börjar ju tolv då så det passar ju rätt bra att använda klippkortet jag fick på gustavsbergsbadet :)
Får bara hoppas att det här håller i sig nu, att jag inte ger upp på en gång!
2010-08-27
 16:37:49

Fredag

Är väl inte på bästa supertagg-fredaghumör direkt. Klarade inte uppkörningen idag, jag failade på tre punkter, varav alla jag vet att jag kan egentligen. Riktigt störande. Men men, jag ska snart iväg på läger, och då kommer jag få annat att tänka på. Ska bli sjukt kul att äntligen sätta igång, är riktigt taggad för det här året!
Har fått nytt schema nu också, vilket är mycket bättre än det förra. Ser inte så bra ut i vår dock, men jag tror jag ska ta psykologin på distans istället så blir det bra mycket bättre. Att ha en timmes lektion 8.20 fredag morgon för att ha nästa klockan ett är inte riktigt min grej. Så det ska vi nog ordna!
Och ny uppkörning är bokad, dock inte föränn om två och en halv vecka, så lång väntetid är det tydligen. Men men, nu ska vi vara positiva! Solen skiner!



Och i helgen ska jag fan svulla sönder, för på måndag är det andra tag som gäller!
2010-08-23
 19:03:27

Oj oj oj!

Hehe, jag är bäst på det här med att blogga känner jag. Men nu har ju faktiskt skolan börjat så snart borde jag komma in i lite rutin och bli bättre på det här :) Dock så har jag riktigt fullt upp den här veckan med att ta körkort. Har körlektion imorgon, halkbana på onsdag, teori på torsdag och uppkörning på fredag. Nu jävlar!
Ja vad har annars hänt? Jo! Jag har ju fyllt arton! Var på kryssning i torsdas med Anna Anna och Disa och det var heelt sjukt kul! Det kommer vi definitivt göra om. Var på krogen i lördags med Malin och Jenny men det var väl inte riktigt lika lyckat. Vi kom till ett ställe utan drag och då var det försent att dra vidare för mina Ingarö bussar går ju som de gör... Men men får ta och göra om, göra rätt!
2010-08-10
 16:00:03

Tisdag

Oj, det var ett tag sen! Haha aja, ändå ingen som läser den här bloggen, så vem bryr sig? :)
Idag är det i alla fall en vecka kvar till jag fyller arton!! Helt sjukt!
Jaa, jag har inte så mycket mer att säga egentligen, mitt liv rullar på som vanligt... :)
2010-08-02
 15:39:55

Måndag

Vaknade upp vid halv ett av ett ljud som vi i Sverige har hört ett antal gånger. Ljudet av regn. Yes! Tänkte jag, nu är det faktiskt helt okej att ligga i soffan hela dagen i pyjamas och titta på tv. Helt okej! Så det är väl vad jag har gjort hittils, med avbrott för att surfa lite och äta lunch. Jag ska ut och springa sen när det slutat regna, det har jag lovat mig själv. Något vettigt måste man ju få gjort i alla fall.

Jag har satt ut lappar om Greta, kaninen. Börjar faktiskt sakna henne ordentligt! Jag saknar att ha någon annan att ta hand om, att ha ett ansvar och känna att den är  beroende av mig. Att få pyssla med någonting helt enkelt. Även om kanin inte var det roligaste husdjuret direkt, det måste jag erkänna. Så nu går jag runt och fantiserar om att skaffa hund, eller kanske katt. Vad tror ni oddsen är att jag lyckas övertala pappa om att skaffa katt? Dåligt? Hm, trodde väl det. Får väl vänta tills jag flyttar hemifrån helt enkelt.



Här har vi henne, lilla Greta. Det jobbigaste är att jag inte vet vad jag ska ställa in mig på. Hur länge ska man vänta liksom. Hon är ju antagligen inte vid liv, men man kan ju inte veta helt säkert. Ett dåligt besked är bättre än inget alls tycker jag.