2010-06-30
 21:18:03

Onsdag

Tjohoo! Befinner mig just nu i Hälsingland, och har nyss käkat jordgubbar med glass... Mums!
Anlände hit i måndags efter en riktigt lökig bilfärd! Fan inte najs att åka i den värmen utan ac... Jaja, det var det värt för att få komma upp hit i alla fall.
Igår så slappade vi i solen på förmiddagen och åkte på aktion efter lunch! Det är så jävla kul att titta på massa folk bjuda på skit! Men en del gör ju riktiga fynd också, jag köpte en analog systemkamera för 50 spänn! Dock vet jag inte hur bra den är och om den funkar, men vafan det får Jinnie lista ut för det är hon som ska ha den :)
Idag har vi varit och ridid islandshästar! Det var en trevlig runda, och vi slapp världens åskväder som kom lite senare när vi var hemma. Hela himlen öppnade sig och det mullrade satan... Grymt mysigt!
Dessutom har jag joggat idag, känner mig så duktig! Det var så jävla vackert i skogen när solen tittade fram och lös på den fuktiga skogen, helt magiskt. Älskar hälsingenaturen!

Dock kan jag klara mig utan att möta björn...
2010-06-27
 19:28:00

Söndag!

Ja, så var konfirmanderna konfirmerade! Fan vad två veckor gick fort!
Nu ska jag nog kanske iväg och grilla med gänget ikväll, imorgon åker jag och mamma iväg till Hälsingland. Ska vara där minst en vecka och bara ta det lungt har jag bestämt! Får se hur länge jag klarar av att göra ingenting...hehehe

Lilla söta Amie ska jag också leka med! :)
2010-06-25
 20:18:43

Midsommarafton

Har som sagt spenderat dagen på Södra Lagnö med släkten. Det var riktigt trevligt, och najs väder. Klassiskt midsommarfirande med dans kring midsommarstång och allt det. Dock sov jag i solen på en filt när de andra dansade, men sån är jag! Jag gillar att sova när det är ett skönt sorl kring mig, dessutom blir man så härligt dåsig i solen. Ja, det var en trevlig dag där helt enkelt, men för ett par timmar sen blev jag skjutsad över till Ingarö med båten, och ska om en halvtimme bege mig iväg med Jinnie och Jonas för lite äventyr :) Vi får se hur det blir, men jag är taggad i alla fall! Ska bli ruligt!

2010-06-24
 23:22:36

Ny design

Jag laddade ner en gratis design från tescho.se, dock har jag inte orkat fixa allt än med det kommer :)
2010-06-24
 21:59:27

Torsdag

Midsommar imorgon! Ska till Södra Lagnö med familjen och släkten, har väl varit där de senaste tre, fyra åren tror jag :)
I går var jag och Anna och hämtade småtjejerna på dagis, vi stannade till på Statoil och köpte glass, det blev inte lite kladdigt kan jag lova!
2010-06-20
 15:25:56

Söndag....

...Och ingen ångest! Så jävla underbart med sommarlov!
Kom precis hem från en skön promenad, ska väl lägga mig i solstolen en stund nu.
Igår var vi inne och kollade på bröllopsfirandet, dock så var det så jävla mycket folk! Jag hatar verkligen sånt, får panik när jag alla är i vägen! Men det var trevligt, och jag fick se lite hästar i alla fall, vilket var målet. Dock så såg jag bara deras öron typ, och vagnen missade jag helt. Men men fick ju se det på tv sen :)
Det ballaste var nog att vi satt brevid Paow på taco bar sen... höhöhö

2010-06-18
 17:35:34

Fredag

Åååh det regnar, och har tydligen åskat.... Men det är ganska trevligt faktiskt, jag har ändå inte tid att ligga på en strand och sola :)
Jaa ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se. Imorgon skulle de tydligen lana men jag är fast att sitta hemma med småkidsen... Surt!
Aja mitt liv rullar, inte mycket mer jag kan säga :)
2010-06-15
 19:27:36

Tisdag

Tjohoo! Vad kan jag säga, livet rullar på liksom. Lönen trillade in idag, firade det med en shopping tur i forum, köpte två par shorts och en kofta som jag är ganska osäker på.
Vi grillade på södde igår, det var trevligt förutom att hemresan blev jääävligt kall!
Ikväll verkar det bli häng hos Jinnie, om muppen svarar i telefon, jaa det var väl allt för nu. Over and out

2010-06-13
 17:17:01

I´m all in, I´m all in for life.

Livet känns jävligt bra just nu. Skolan har slutat, betygen är satta. Behöver inte tänka på det där föränn i augusti. Kryssningsdatum satt, det verkar som att det blir bra. Umgås med de bästa människorna varje dag nu i två veckor framåt. Sommar, framför allt är det sommar!





2010-06-12
 22:01:52

Lördag

Gaaaaah! Mitt internet laggar sönder, jag håller på att tappa förståndet. Har krånglat med skiten i tre dagar nu, testat att dra alla sladdar i alla möjliga ordningar, fiffla med inställningar på datorn, starta om, och sånt shit. Det går inte! Nu funkar det inte heller på Susannes dator, bara på pappas. Jävla datorer alltså, dom ska fan inte få finnas!
2010-06-11
 22:36:53

Fredag

Hemma efter en trevlig middag på japansk restaurang med mamma, Rikard och Robin. Riktigt jävla gott käk, men mätt som fan är jag nu!
Fick mina betyg idag, är inte ens lite nöjd. Sänkt mig med ett poäng bara iofs, men ändå. Trodde faktiskt på bättre. Aja, är sjukt nöjd med Mvg i psykologi a och Biologi b i alla fall, resten kan vi glömma :)
2010-06-09
 16:53:00

Cykeldag

Var ledig idag, då treorna springer ut, så jag passade på att cykla till stallet! Har aldrig testat det förut, har inte haft tid och ork. Dock gick det inte så bra på vägen dit, jag tog karbyvägen, en grusväg som går tvärs över Ingarö som jag tänkte skulle vara en genväg. Och det är den nog, om man inte gör som jag och letar efter ytterligare genvägar i skogen. Gick in på tre olika stigar tror jag, för att undvika att ta en liten extrasväng som grusvägen tar. Det slutade med att jag släpade cykeln genom en traktorstig över ett träsk eller något. Mina skor är förstörda och jag har rivsår över hela benen av alla träd som låg över stigen. Fy faan vad det inte var värt, tog ungefär 1 ½ timme att ta sig till stallet! På hemvägen när jag cyklade längs bilvägen tog det liksom en halvtimme bara... Haha jaja men det var bra att testa i alla fall, nu vet jag att jag inte dör av att cykla dit, så jag kan göra om det oftare :)


Haha och söta Gotte blev rädd för en utvecklingsstörd tjej i en sån där rullstol med motor, scooter hette det tydligen enligt henne. Sedan följde hon och hennes kompis efter oss fnissandes i typ 20 minuter, hjälp!


2010-06-08
 15:22:18

Tisdag

Alltså den här veckan är bara så underbar! Jag åkte in till skolan i morse, hade ett matteprov 8,20. Skrev på det i max 20 minuter, sen tömde jag skåpet och åkte hem. Det var sista dagen i skolan innan avslutningen på fredag. Fett soft!
Jag har bara degat i solstolen i princip sen jag kom hem, lite färg har jag fått i alla fall! Men den försvinner väl på några timmar, jag har ju sånt underbart svenskt pigment :) Jaja, sånt får man leva med, sommaren är så grymt underbar ändå!
2010-06-07
 19:18:39

MVG

Jag fick MVG på psykologiprovet! HELT SJUKT! Gissa hur glad jag är? Typ upp till universums ände (som inte existerar) och tillbaka! Typ tio tusen gånger så glad som när jag gjorde målet igår!

2010-06-07
 13:01:49

Måndag

Tjohooo!
Åkte in till skolan idag, när jag stod i rulltrappan på väg upp från rulltrappan möter jag Johan som är på väg ner. Han säger att vi inte har någon svenska idag, vilket innebär att vi inte har några lektioner alls. Jaha, det var bara att vända hem då.
Jag sitter nu vid datorn framför tvn, ska väl laga ihop någon lunch snart och sedan sätta igång med matten. Sista grejen nu innan skiten är slut! Så jävla skönt!
Helgen var grymt najs, i lördags var vi hemma hos mig och hade det skittrevligt, lyckad kväll tycker jag iaf. Igår åkte vi och spelade fotbollscup som korpen höll i. Vi förlorade stenhårt, men vi hade skitkul och det är det enda som räknas. För att inte tala om att jag, JAG, gjorde två mål och två målpassar! JAG! Helt sjukt! :D
2010-06-03
 22:56:21

Torsdag

Den här dagen har varit så jävla blandad alltså, men den har nog varit riktigt kass! Jag är så arg på mig själv att det finns inte. Hade ju psykologiprov i morse, och det gick åt helvete. Jag skrev typ åtta sidor, för att sedan få veta att jag diagnostiserade fel sjukdom så jag kommer inte få över g....
Sedan hade jag biokemiredovisning som gick rätt bra faktiskt, är bara så jävla glad att det är över!
Dagen på kyrkettan har varit lika underbar som det alltid är att vara där. Det var lite action där då en något överberusad man däckade på parkeringen utanför där vi satt och åt, så vi kollade på honom ett bra tag. Han blev till sist hämtad av polisen. Som en liten parentes bara.
Ja men så slutar dagen också med att jag får veta att jag skrev g på svenska nationella. G?! Vafan jag tyckte det gick skitbra och svenska är fan ett av mina bättre ämnen... Ja så då var det betyget kört också, alltså varför måste jag misslyckas med allt just nu! Ååååh, skitdag!
Gud vad jag är negativ här känner jag, men det är så skönt att skriva av sig när man är på dåligt humör. Ni måste ju faktiskt inte läsa :)


Kan ju för att vara lite positiv i alla fall avsluta med att säga
att den här skivan var ett av mina bästa köp. Någonsin

2010-06-01
 17:02:44

Long time no seen!

Jaa det var ett tag sen jag uppdaterade här nu.. Inte okej!
Men jag har mycket på gång nu sista dagarna i skolan, men om en vecka har jag gjort det absolut sista, hej fritid!
Men ja, vad har hänt sen sist då?
Helgen var riktigt trevligt, grillning och sedan filmkväll hos Hanna till fem på morgonen i fredags, ännu en filmkväll i lördags. Den slutade dock mycket tidigare och det var nog bara bra det. I söndags var det mors dag så jag, syrran och mamma hade picknik i Nyckelviken och kollade på lammungar och så. Sedan åkte vi hem till mamma och lagade mat åt henne!
Igår fick vi tårta på kyrkettan, som tröst för att de yngsta fick åka till Grönan antar jag :) Jag blev hämtat av pappa vid åtta och vi stack ut och övningskörde riktigt länge! Bort till Saltsjöbaden blev det, med motorväg och allt! Gick ganska bra faktiskt, jag är sjukt taggad på att ta det där jävla kortet! Lite kvar att öva har jag dock, hehehe....
Jaja nu ska jag gå tillbaka till mitt underbara pluggande, smell you later!


Enda lyckade hoppbilden...