2009-11-30
 09:57:52

I skolan

Slet mig upp i morse, trött som en jävla jag vet inte vad, för vad? En engelskalektion där läraren inte orkar ha en genomgång så vi får läsa våra böcker istället. Har vi läst klart får vi göra vad vi vill = surfa på internet. Det känns ju väldigt värt!

Jag måste bara berätta om min dröm inatt, det var heelt snurrigt. Först är jag med några kompisar (vet inte vilka) i en biosalong mitt ute i skogen på Ingarö, vi har typ kraschat oss in i den och tänker spela upp någon asful film. Efter ett tag åker två motorcyklar förbi utanför, den mcknutten dödar den andra, med motorcykeln på ryggen som en ryggsäck?! Sedan kommer han in i biosalongen och vi är jätterädda att han ska döda oss också, men vi lyckas på något sätt få han därifrån efter ett tag. Då helt plötsligt är biosalongen vår båt, och jag har ett spädbarn. Sedan försvinner alla helt plötsligt och jag är fast att städa hela båten, som är helt uppochnervänd typ.
Helt plötsligt är jag i skogen på vägen hem, och där är det fullt med grisar! Inte viltsvin, utan små söta rosa saker! Men de ska inte vara där enligt mig så jag börjar jaga dem och nöffa för att skrämma dem. Pratar om svininfluensan, och att de inte hör hemma i den skogen. Sedan vaknade jag. Heelt sjukt, jag fattar inte var fan jag får allt ifrån.


Typ såhär såg de ut, fast mindre :)
(wohoo en bild!)
2009-11-29
 20:58:03

Hemma

Nu är jag hemma från Örebro! Eller Öebo som Evelina säger :)
Det var riktigt trevligt att se Malins lägenhet, den var jättefin!
Men fy faan vad trött jag är nu, har gått nästan 2 mil på två dagar! Jag sov ju hos Malin som bor kanske 5 km (?) från själva stan Örebro, så vi promenerade in till stan på lördagen, runt där ett tag och sedan hem igen. Och idag gick vi in till stan igen och sedan promenerade runt även då. Men det är skönt att fått röra på sig lite också, jag har ju inte direkt fått för mycket motion under veckan. Jag ligger nu i soffan och slappar framför tvn, hade tänkt göra det tills jag ska gå och lägga mig, är så jävla trött! Det ska bli skönt att sova :)
Ha en trevlig vecka alla! :)
2009-11-28
 00:46:31

Fredag :)

Ligger här hemma i sängen, ska alldeles strax stänga av datorn och sova. Tänkte bara skriva lite här först :)
Är sjukt irriterad på facebook! Det tog mig 45 minuter att mata mina fucking fiskar! Inte okej!

Idag har jag varit hemma, men på em åkte jag med pappa ut till farmor och farfar och lånade farfars bil (eftersom pappa har automatbil) och övningskörde! Kör fortfarande bara på parkering, övar med kopplingen, bromsen och ratten, för att få in "känsla" Veta hur mkt man ska svänga och så :) Och jag provade även på gasen! Hahaha snart är jag ute på vägarna och gasar för fullt, passa er!
Sedan har jag också jobbat, efteråt mötte jag på Pukki vid bushållsplatsen. Han hade varit och firat sin bror, och var lite lagom onykter sådär, han var ganska flummig hahaha.
Jaja nu ska jag sova! Ska upp tidigt imorgon för att åka iväg till Örebro och hälsa på systra mi :) Äntligen se hennes nya lägenhet också!
God natt på er alla
2009-11-26
 14:22:10

Hemma

Njet, ingen skola för mig idag heller.. Kände mig sämre, så jag stannade hemma idag också. Pratade med läkaren idag, och alla resultat från blodproven såg normala ut, så det var inget fel på levern. Om det håller i sig till nästa vecka ska jag åka in och röntka lungorna, och kanske ultraljud eller nåt, för att kolla vad som är fel.
Jaja have a good day:)
2009-11-25
 20:20:28

Känner mig duktig :)

Jag har verkligen legat på latsidan de här dagarna jag har varit hemma. Eller ja, jag har varit på latsidan typ ett år haha
Jaja men idag har jag iaf skrivit klart svenska analysen (bara finslipningar kvar) jobbat ikapp matten, läst fysiken jag har missat och gjort psykologi läxan! Känner mig så grymt duktig :D Hahaha
Imorgon ska jag till skolan, kan inte ligga hemma längre. Jag hade kunnat vara i skolan hela veckan egentligen, men det var så skönt att ligga hemma :) Plus att det känns lite läskigt att gå till skolan när det gör ont att andas liksom.
2009-11-25
 12:32:11

.......

Var hos läkaren idag för att kolla upp lungorna. Hon tryckte och klämde på magen, lyssnade på lungorna, testade blodtryck och syrevärden m.m. Men inte blev vi klokare. Hon vet inte vad det kan vara. Men några förslag är kanske något fel på gallan/levern, eftersom de sitter precis under lungorna, där det gör mest ont när jag andas. Men då borde det varit ömt när hon tryckte där. Men hon tog blodprover och grejer i alla fall.
Det kunde också vara någon muskel eller någonting där som gör ont, då borde det gå över med iprem.
Jag är glad att jag åt frukost i alla fall, för annars hade jag fan svimmat vid blodprovet. De fyllde tre provrör av mitt blod, och jag kände att jag blev mer och mer snurrig ju mer de fyllde på. Läskigt värre. Jaja det gick bra i alla fall, får se imorgon vad provresulten blev.
2009-11-23
 20:18:15

Hemma idag

Skrev ju igår att jag hade ont i ena lungan när jag andades typ. Och när jag gick och la mig igårkväll blev det värre. Det fanns bara ett enda läge jag kunde ligga i utan att få riktigt ont. Och vid minsta rörelse kändes det som en kniv i lungan, samma sak när jag andades in för djupt. Sov riktigt dåligt inatt, men i morse var det bättre. Bestämde mig ändå för att vara hemma från skolan, dels för att det fortfarande gjorde ont och dels för att jag var sjukt trött. Nu känns det helt okej, men får fortfarande ont när jag rör mig på fel sätt, eller andas in för djupt. Om det är kvar imorgon bitti ska jag ringa läkaren och kolla upp det. Verkar ju sjukt konstigt.
Men jag måste till skolan imorgon hur som helst, för jag ska skriva ett prov. Jävla biologiprov på alla organ. Det är typ 20 stycken och jag ska kunna beskriva dem alla utförligt. Måste fortsätta plugga nu.

2009-11-22
 21:55:00

New Moon

Jag säger bara det. OH. MY. GOD!
Edward är så ute, Jacob är så jävla het! Ska gifta mig med honom. Eller med någon som är jävligt lik.
Filmen i övrigt var jävligt bra, även om det alltid är lite trist när man har läst boken och vet vad som ska hända. Plus att de har ju tagit bort en hel del. Men den var grym i alla fall!
Föresten, när jag reste mig från biostolen högg det till i min högra lunga när jag andades. Känns som om ett revben har gått av och sticker in i lungan för varje andetag. Och det håller i sig, känns sjukt obehagligt. Hoppas på att det går över till imorgon.
2009-11-20
 20:19:59

Fredagskväll

Sitter här alldeles ensam hemma. Stackars tjej tänker ni. Men nej, fy fan vad skönt det är! Familjen är i småland och kommer hem imorgon, tills dess ska jag passa på att njuta av lugnet. Åt middag med mamma i stan tidigare och åkte sen ut hit, la mig direkt i soffan med datorn. Här tänker jag ligga hela kvällen, se på idol och kanske någon film. Om jag orkar ska jag plugga lite biologi.
Fysikprovet idag gick åt helvete som jag sa igår. En g fråga gick rent åt helvete, kunde inte ens börja på den. Så jag får väl komplettera senare. Det värsta är ju att jag fattar frågan nu, men hade helt glömt bort det då.
Men men, jag orkar inte gå och bekymra mig över det nu, det är ju faktiskt helg! Planerna är att imorgon ska jag till stan med Anna på dagen, och sedan på fest i fågelbro på kvällen. Åker dock hem tidigt för att jag ska orka upp och jobba dagen efter. Sedan på söndag kväll är det äntligen dags!!! NEW MOON!!! Det är så jävla surt att massa redan har sett den, jag längtar som fan tills jag också får se den! GAAAAH
Aja nu är reklamen slut och idol börjar igen. Ha en trevlig fredag alla, jag vet att jag kommer ha det i alla fall :)
2009-11-19
 22:37:15

Btw

Och juste, träffade honom idag på gymnasiemässan också.. Bara jag som vet vem han är, men men.. :)




2009-11-19
 22:28:14

Torsdag

Åååh jag är så himla trött! Har stått på gymnasiemässan i tre timmar och värvat massa 94or! Träffade på massa folk jag känner och tydligen hade jag gått förbi två som vinkade och hälsade, men jag såg dom inte... Förlåt! Hahha
Sitter med Fysikboken öppen, har prov imorgon. Men jag orkar inte. Intalar mig själv att det kommer gå bra ändå, trots att jag vet att jag inte kan det alls. Det är det som är så jobbigt med fysik och matte. Det är bara en massa formler som man ändå kommer få på provet, så det känns inte som man behöver plugga. Men det krävs ju att man räknar en hel del tal för att kunna fatta det på riktigt. Men jag orkar inte det, och intalar som sagt mig själv att jag kan det i alla fall. Aja får väl göra så gott jag kan imorgon, nu ska jag i alla fall sova! Fan vad skönt! Tror jag ska ta en sovmorgon imorgon också. Har gjort det alldeles för många gånger nu men det är så skönt.
Jaja imorgon är det helg, fan vad skönt!!
2009-11-17
 20:04:20

Lång dag

Idag var det ju utvecklingssamtal, vilket gick bra. Hon verkade inte ha något att klaga på vilket kändes skönt :)
Innan det gick jag i skolan och hann med en snabbis till gymmet. Efter samtalet åkte jag och pappa och mötte upp Bror min vid sveavägen, pappa skulle följa med han på ett läkarbesök, som moraliskt stöd typ. Så jag fick en halvtimme att strosa för mig själv lite, slutade med att jag kom ut från skopunkten med tre par skor. Ta tre betala för två ffs! HAhahaha
Sedan var det hem, käka middag och sedan ut till farmor och farfar. Jag fick nämligen låna deras bil och övningsköra för första gången!! Körde inte så länge, men fick testa på dragläget, att svänga, bromsa och lite sådant :) Bra att äntligen komma igång med det där nu. Synd att vi inte har någon manuell bil, bara två automat. Blir ju lite krångligare att behöva åka till hemmesta varje gång jag ska övningsköra. Men men, det går nog bra det med!
Nu ska jag sätta igång med fysikdiagnosen, så att jag hänger med imorgon. Måste bli klar med den innan Desperate Housewifes ju!
Älska tisdagar och onsdagar :)
2009-11-16
 21:24:50

Låten är förstörd!

Kan fan inte lyssna på sunday bloody sunday seriöst igen efter helgen. Det låter ju verkligen som han sjunger det!
HAhha och så tänkte jag lägga på den riktiga videon men hittade den här..HAHAHHAA
Det var tydligen många som hade hört det här!
Fy faan vad kul att man gör en video på det! HAHAHHA


2009-11-16
 19:10:52

Monday

Sitter här hemma och chillar vid datorn, tänkte promenera ner till Vivo om en stund och handla. Ja jag vet att det bytte namn till Vi för typ tre år sen, men vem fan säger vi?!?! Det heter Vivo för fan! Precis som alla pensionärer fortfarande kallar konsum för Domus haha...
Jaja imorgon är det utvecklingssamtal...Hjääälp! Är alltid nervös inför sånna, fast jag vet att det brukar alltid gå bra. Jag är ju inte direkt den stökigaste i klassen, så det brukar mest bli positiva saker att säga. Hoppas det går bra nu också.. Efter utvecklingssamtalet ska jag äntligen övningsköra! Måste komma igång med det där nu, har ju faktiskt ett mål att ta kortet innan studenten, och det ska jag klara! :D
Annars är det väl inte så mycket mer som händer nu... Ha det gött!
2009-11-15
 01:56:00

lalalala

Hallå hallååå...
Klockan är sent, jag har varit uppe sen innan åtta i morse så gissa om jag är trött?
Jag var i kyrkan hela dagen och hjälpe till med en gospeldag. Lagade mat och fixade. Är så JÄVLA trött på att vara dagisfröken och surkärring, trött på människor som inte hjälper till, folk som kommer försent eller inte alls och folk som klagar fast de själva inte har gjort något. Så känner jag.
Var riktigt grinig där mot slutet och ville bara hem och äta chips. Som tur var åkte jag med hem till Jinnie istället och umgicks lite med trevligt folk och kunde släppa allt. Där var det inget som behövde göras så jag kunde slappna av- Mycket trevligt.
Nej hörrni nu ska jag sova, och imorgon ska jag också sova. Hela dagen. Kanske lite plugg och tv däremellan men annars ska jag bara CHILLA!
2009-11-12
 22:12:21

Tooorsdag

Snart är det helg! Underbart!
Idag har jag varit på kyrkettan som alla torsdagar lärt de små konfirmanderna lite nytt. Efter middagen hann jag bara stå i köket, sedan var det dags att åka :/ Men men jag hade i alla fall sällskap av Anna, som ville vara med i min blogg hahaha :) Hej Anna, du är söt!
Imorgon, ja då är det fredag! Har matte, fysik och till sist kultur och idéhistoria. Ganska kort dag faktiskt. Sedan ska jag jobba på kvällen och på lördag ska jag vara i kyrkettan 9-22... Segt, men men behöver dom hjälp så...
Annars har jag inga planer för helgen, ska försöka sova lite på söndag hade jag tänkt. Och plugga biologi. Hjälp. Fan vad mycket det är vi ska kunna!
Aja hade bra alla :)
2009-11-11
 19:37:42

Hellooo!

Ett tag sen jag skrev nu, men jag har inte direkt haft något att skriva om heller. Har trallat runt i skolan som vanligt :) Eller trallat och trallat, snarare sovit mig igenon allt. Är så jävla trött så det är inte sant!
Idag har jag också tagit vaccinet, får se om jag blir sjuk sen då haha... Jag var egentligen emot sprutan först men sedan så sa pappa att jag vet inte vad som händer i framtiden, det kan komma en dag då jag verkligen ångrar att jag inte tog sprutan. Det kan ju hända något så att man får influensan under heelt fel tillfälle. Tänk om det blir värsta epedemin innan jul liksom? Man kan ju inte vara sjuk på julafton! Haha, aja det var lika bra att ta den där sprutan i alla fall... Man vet ju aldrig liksom :)
Annars vet jag inte om det är så mkt jag kan skriva om. Jag har psykologiprov imorgon... men det är muntligt så det ska nog gå bra :) Annars händer inte så mycket just nu, men snart är det helg!!
2009-11-08
 15:44:46

Sunday bloody sunday...again...

Jag gick upp klockan sju imorse för att jobba, på en söndag! Vad gör man inte för cash liksom..haha! Fy faan vad trött jag är nu, kommer sova gott i natt :)
Blev en riktig chill helg det här. I fredags var jag hemma, låg i soffan, åt godis och såg på Idol. Riktigt skönt. I går var jag i  stan och hämtade new moon biljetterna!! Sedan en liten tripp till mamma för en fika och till sist iväg på släktmiddag i Älta. Skönt att ta igen sig lite, man behöver faktiskt inte dra ut varje helg känner jag i alla fall :)

2009-11-07
 00:13:57

Bättre sent än aldrig











2009-11-06
 21:37:17

Hehe




Såg att jag glömde skriva något om New Moon trailern, så jag gör det här istället :)
Biljetterna släpptes onsdags, idag bokade jag mina! Blir inte på premiären, men bara två dagar senare, är så sjukt taggad!!! :D :D JAg har längtat i ett år efter det här, och nu äntligen! Hoppas det den är riktigt bra bara, att det inte blir en flopp! Men det tror jag inte, trailern ser bra ut i alla fall :)
Och här får ni ett annat klipp :)
Och föresten: JACOB IS HOOOOOT!!

2009-11-06
 18:07:32

Good day

Jag mår bättre idag, av någon anledning. Känner mig faktiskt glad! Fattar fan inte vad som händer alltså, men det kanske beror på att det är helg eller nåt. Jag börjar tro att jag är gravid eller nåt, värsta humörsvängningarna hahahha...
Aja idag är en bra dag! Matteprovet gick faktiskt kanon! Och nu kan jag också glädjas åt kemiprovet jag  fick tillbaka igår (vg!!!!) och även hemtentan i kultur- och idéhistoria som jag fick typ vg+/mvg- på. Det känns bra att få lite bra resultat ibland också, slipper man känna sig helt hopplös haha



2009-11-05
 21:22:28

Sjunker

Det känns som om jag bara sjunker och sjunker. Allt känns så jävla pissigt just nu. Presterar inte alls bra i skolan, har helt tappat tron på mig själv. Har tappat den där tjejen som var en av de bästa i klassen, hon som alltid hjälpte alla andra att förstå allt, hon som aldrig behövde kämpa riktigt ordentligt med plugget. Jag vet inte var hon tog vägen, men hon är borta i alla fall. Numer måste jag kämpa för mina betyg, och jag har verkligen inte motivation eller ork för att göra det.
Har också problem med mamma som tar så otroligt mycket, men jag vill inte skriva ut allt här.  Känns för blottande. Kan bara säga att det är grymt jobbigt.
Jag har helt tappat lusten. Vet inte ens vad jag kämpar för längre, vad vill jag med mitt liv? Jag har bara planer för de närmsta två-tre åren, sen då?
Är så nära att gråta hela tiden. Orkar snart inte mer.
Tro inte att jag är suicidal nu, för det är jag inte. Behöver bara skriva ur mig. Vet inte om det är allt mörker som gör att humöret sänks, men jag känner mig jävligt nere. Hoppas på att det bara är en jobbig period.

2009-11-03
 18:23:12

Tjohoo

Var hos tandläkaren idag, inga hål här inte! Däremot sa jag att det ilade i en tand, och då upptäckte dom någon liten spets eller nåt på lagningen där, så dom slipade ner det... Hoppas det hjälpte!
Dessutom fick jag skäll för att jag borstar för dåligt och för hårt, plus att jag inte använder tandtråd...hehehehe... Men men ska försöka bli bättre på det där. Speciellt ska jag inte borsta för hårt, för mitt tandkött har tydligen åkt upp typ en cm! Hjälp säger jag bara...
När jag kom hem hade jag fått ett brev, där stod det att jag får börja övningsköra!! Wohoo!
Däremot hade vi missat nåt papper för handledaransökan för pappa, så vi får dock vänta ett tag till.
Men jag har bestämt mig för att jag ska ta körkort innan studenten, för jag vill kunna lägga pengar på att resa den sommaren! Jag vill ha körkortet klart innan jag lägger pengarna på att resa :)
Nä nu var det nog inget mer för idag, men jag slänger in en random bild för att bloggen inte ska bli så jävla tråkig... HAhahha... Kanske ska lägga in bilderna från helgen snart också? Om jag pallar ladda upp dom... Ni får den här sålänge :)


Bara för att det är så grymt härligt med sommar <3
2009-11-01
 14:21:04

sunday bloody damn fucking sunday

Jahaa så var det sista dagen på lovet då.. fy faan va segt! Jag som hade asmkt plugg under lovet, har inte ens öppnat en jävla bok! Fy faan vad jag får plugga idag :/
Men lovet har i alla fall varit jävligt trevligt med läger, bio, shopping och fest! Hade skitkul igårkväll, skönt att gå på fest där man inte känner alla faktist. Sedan kunde man ju sluppit de där dryga ingaröborna som man fick nog av i grundskolan, men de satt ändå bara vid bordet och hade tråkigt hela kvällen så de var inte så jobbiga.
Jag var föresten utklädd till mekare, hade pappas fula blåa overall och smuts i ansiktet. Jag har fan aldrig varit snyggare!! HAHAH
När festen var slut var det bara att börja traska hemåt, men efter att ha gått en bit fick jag skjuts. Det var så jävla skönt att slippa gå hem! Det hade fan inte varit kul alltså, det är ju en bit.
Jaja nu är det väl fan bäst att sätta igång med plugget, jag har fan en hel del! Matteprov, kultur och idéhistoria redovisning, fysikinlämning m.m.