2010-04-29
 13:47:14

Torsdag

Yoohoo! Grattis Tove 18 år, och grattis Alex som tog körkort idag!
Hade engelskanationella idag, och efter det typ tre timmar rast eftersom jag blev klar tidigt + att man ska ha en halvtimme rast efter + KuHi läraren tykte det var ovärt att ha 20 min lektion + att jag hade lunch. Krångligt? Aja, jag passade i alla fall på att åka till Forum och klippa mig, hade en kupong där men den gällde bara under lunchen så det passade perfekt! Och nu har det fula som hon klippte i höstas nästans klippts bort, frisören lovade att vid nästa klippning skulle det högst upp också ha växt ut så pass att det blev snyggt igen, najs :) Jag gillade henne, hon visste vad hon snackade om och vad som passar till mitt hår, till skillnad från den i höstas
Jaja nu ska jag ha fysik, see yaa
2010-04-27
 19:56:55

Tisdag

Idag var det politisk debatt i skolan, dvs massa representanter från partiernas ungdomsförbund kom till aulan för att berätta om sina partier och för att debattera med de andra. Det var faktiskt jättekul att se, alla var så himla bra! (förutom ssu-tjejen dock, henne orkade man inte lyssna på mer än tre sekunder) Det var så jävla kul att se hur arga de blev på varandra, speciellt när muf-snubben debatterade med SD-snubben... HAHA! Och så stod lilla ssu-tjejen där i mitten och försökte få någott sagt... Suck...
Men det var faktiskt bra det här inför valet i höst, jag får ju rösta! HJÄLP
Jag har länge vetat ungefär vilken riktning jag är inne på, men nu blev jag faktiskt mer säker på att det är det jag tror mest på :)
Jaja, nog om det! Valborg kommer upp snart, och jag är lite osäker på vad man ska hitta på. De vanliga gänget har ju snackat ett tag om att hitta på något, men vi har inte kommit fram till något. Det är i alla fall det jag har tänkt hela tiden men idag frågade syrran om jag ville komma till örebro, och det blev jag riktigt sugen på! Röja med universitetare liksom, haha! Jag får se vad jag beslutar mig för, vore faktiskt rätt mysigt att bara sitta på en klippa som vi gjorde förra året! Beslutsångest!


Hugo och Vårnäs förra valborg
2010-04-26
 21:17:25

Mmmmm...

Gjorde precis chokladbollar, och när jag smakar av så känner jag en smått sur smak. Eller smått, det sura tog över allt. Jag tittar på receptet, jo allt är rätt. Jag tittar på smöret, smakar till och med, men nej det var inte dåligt..Hmmm, vad kan det då vara? Efter en kvart kommer jag på..fan.... burken med vaniljsocker ser ju likadan ut som bakpulvrets... Säg inte att.. Jo, jag hade hällt i bakpulver istället för vaniljsocker. Gott...

Plus = Inte gott!!
2010-04-25
 21:05:24

Söndag

Tjoohooo! Fy faaan vad trött jag är, lär ju gå och sova när som helst. I gårkväll var jag ju på fest i Sumpan, Anna och Jinnie följde med. Vi hamnade väl i säng vid halv fyra, sen var jag tvungen att gå upp vid halv nio på morgonen för att gå på kusin Martins konfirmation. Men det var bara att bita i det sura äpplet, så farligt var det inte. Fick i mig en jävligt god frukost på donken, pannkakor och McToast :)
Jaja annars händer väl inte så mycket här i livet, ha det gött!
2010-04-23
 19:55:11

Fredag

Helg igen! Najs!
Skrev nationella i Svenska b idag, skrivning på 5 timmar... Inte najs! Dock satt jag bara i en timme. Hur fan man kan sitta av 5 timmar är för mig ett mysterium. Men sen så skrev jag ju på dator också, vilket jag är så jävla glad över att vi får göra! Jag menar, Jinnie fick skriva om sitt tre gånger. FÖR HAND! Det hade jag aldrig pallat.
När jag var klar med provet satt jag kvar i lite mindre än timme och väntade på att Sidnie skulle bli klar med min dator, men det gjorde ingenting eftersom klockan var ju ändå bara tio eller något.
Så jävla skönt det var att komma hem halv tolv! Gick och la mig o soffan på en gång och låg i princip där tills middagen. Fick så jädra ont i huvudet så jag behövde sova en stund. Mår lite bättre nu, hoppas det är helt bra tills imorgon för då ska jag jobba. Och sedan är det ju Alex, Toves och Evelinas fest! Är skittaggad!
2010-04-22
 13:11:33

Torsdag

Sitter i skolan än en gång och skriver på projektet. Det känns helt okej faktiskt, jag börjar få lite haj på det, sen ska jag ju bara gå in på kemiska processerna, det lär ju bli lite svårare. Men det är typ det enda jag har kvar :)
Planerna för idag är att lulla på stan i ett par timmar, innan Jinnie slutar skolan och man kan bege sig hem till henne, så blir det väl häng där ikväll. Får se vilka som kommer och hur länge det blir. Jag lär ju dra hem tidigt så jag är utsövd inför nationella imorgon.
Jag ska ladda upp med lite cola, choklad och mackor också så är jag nog fit for fight. Ska fan kirra MVG på den alltså, då har jag MVG i svenska som i en liten ask! :)
2010-04-21
 21:30:08

Onsdag

Inget greys idag! Men det gör inget, för det är ju faktiskt DIF som spelar! Dock tror jag att det blir silver, HV är tyvärr för bra :/ Men men, det är ju kul att vinna silver också faktiskt! :)
Sitter och klurar inför imorgon, ettan är ju stängt men vi tänkte dra ihop något i alla fall. Frågan är bara var vi kan vara? Hmmm...
Vore så jävla najs om det var lite varmare, så vi kunde sätta oss vid en sjö och grilla, som vi gjorde förra året. Det var så grymt mysigt! Åååh, nu längtar jag till sommaren! <3


2010-04-20
 19:48:29

The Kite Runner

Sitter och skriver en essä på engelska om flyga drake. Det är så jävla svårt att skriva något vettigt på engelska, för mitt ordförråd = 0 och det är jättejobbigt när man ska skriva på skrifligt språk. Det är ju så himla petigt med det där, jag hatar det! Hur ofta kommer jag ha nytta av att kunna skriva en korrekt essä om jag får fråga? Nej, jag kommer ha nytta av att kunna prata med flyt, och kunna uttrycka mig i ord, jag kommer aldrig behöva skriva en jävla essä som inte får vara på vardagligt språk. Det är ju det vardagliga språket man kommer använda! Bajs!
Och nu har jag upptäckt att instruktionen vi fått på papper inte stämmer överens alls med den som ligger uppe på skolplattformen?! Vilken ska man lita på? GAAAAAAAAAH
2010-04-20
 10:14:43

Tisdag

Sitter i skolan och har fått veta att vi inte har någon engelska, så vi har bara eget arbete med biokemi projektet, det hade man ju fan kunnat göra hemma... Aja, nu är jag här så det är bara att jobba...
Efter skolan måste jag åka in och köpa present till brorsan som fyller år imorgon, vad fan ska man köpa? Får ringa han och fråga, det är så jävla svårt!  Vi får se vad det blir helt enkelt :)
2010-04-17
 11:40:11

4 månader!

Japp, idag är det bara 4 månader kvar tills jag fyller 18!
Men framför allt är idag dagen för pappas 50 årsfirande. Runt 50 pers ska komma hit, och jag sitter nu och pusslar ihop musik på spotify. Det är så svårt när det inte är min musiksmak som ska fram liksom, jag har massa  bra låtar men nu sitter jag och lägger in vad jag tror pappa gillar. För han vägrar berätta själv vad han vill ha, enda instruktionen jag har fått är att det ska vara lugnare först, och sen "lite hårdare" som han utryckte det. Och det betyder inte hårdrock, för han hatar "kattplågarmusik" som han själv utrycker det också. Men men, jag sitter och kollar på 70 och 80 tals musik, det är ju det som är bäst, och jag tror det är det som alla hans 50 åriga kompisar gillar också.. Hahah
2010-04-16
 21:23:34

Stackars

Okej, nu tycker jag faktiskt synd om mamma och syrran. För det kommer gå tåg från London TIDIGAST måndag säger de nu. Och det kan ju bli senare. Att ta tåg hem kostar lika mycket som att stanna kvar tills på måndag. Jobbigt läge de sitter i för de kan lika gärna bli kvar där hur länge som helst.
Och tänk om det inte har löst sig tills jag ska till Grekland? :(

2010-04-16
 16:59:28

Fredag

.....But friday I´m in love! Fett najs med helg!!
Fast syrran och mamma är fast i London... OJ vad synd det är om dom som MÅSTE bo på hotell och äta restaurang och se London hela dagarna.. Stackars människor. Fast det är iofs lite synd om syrran missar pappas 50 års fest imorgon.. Men men!
Idag har jag varit på Moderna museet med kultur och idéhistorian... Fan vad jag inte förstår mig på modern konst! Ett var ett stort snöre som hängde runt ett annat stort snöre... That´s it liksom... Inte hade den någon titel eller förklaring heller. WTF?
Aa, grejen med besöket var i alla fall att vi skulle göra redovisningar om målningar vi tagit reda på om i grupper, och jag hade den här flummiga.. Haha aja men det gick bra i alla fall :)


2010-04-15
 13:26:53

Torsdag

Sitter här på kemin och skriver om digestion, denaturering, proteolys och massa sånt shit. Det är faktiskt intressant när jag väl fattar, vilket jag inte alltid gör..hehe
Det är så jävla mycket bara det här projektet, jag kommer avlida innan det är klart!
Jaaaja det blir väl säkert bra det också. Vi har så grymt mycket på gång i skolan just nu, man kommer ju inte ha en ledig stund föränn sommarlovet är här. Eller ja, i Grekland ska jag fan vara ledig! Vägrar ta med plugg dit, spelar ingen roll hur mycket jag får ta igen sen! Det är fan inte långt kvar nu, tre veckor i skolan :) Sedan är det bara typ 3½ veckor, så är det sommarlov! Tiden går fort som fan!

2010-04-15
 09:52:07

...

Jag tänkte skriva något. Men när jag öppnade blogg.se så glömde jag bort vad det var.
2010-04-13
 19:19:05

Tisdag

Woohoo... Inte mycket har hänt sen sist, har legat i sänge och soffan hela dagarna. Inte varit utanför dörren sen i lördags. Men jag mår mycket bättre nu, är bara hostan kvar så jag ska bege mig iväg till skolan imorgon. Ja, det var väl allt. Ha det gott!
2010-04-10
 19:11:27

Home sweet home!

Ja äntligen hemma. Veckan har varit riktigt trevlig, med fint väder och härliga människor. Dock är det skönt att vara hemma, få sova ut och kurera min hemska förkylning. Som btw alla andra också har. Tack Jinnie! HAha
JAja jag lär ju skriva en lite mer utförlig rapport om veckan senare, nu vill jag bara ha käk. Självklart är brorsan här och ska laga nåt gormé som tar tio år att göra. Men det blir nog gott :)
2010-04-03
 20:41:49

Lördag

Jaaa då är allt bestyr inför resan klart, och det är drygt två timmar innan jag och pappa ska bege oss iväg med min packning till Ingarö kyrka :) Jag tror jag har med mig allt nu, hoppas det. Lär ju ta en runda i huset sen för att dubbelkolla att jag inte glömt något. Sist glömde jag ju liksom mobilladdare, ipodladdare, kamera och laddare till den. Bra där! Tur att det fanns andra som hade med sig det i alla fall. Den här gången har jag dock inte med mig kameran med flit, pallar inte med den. Sjukt seg, och tar inte ens bra bilder. Så jag får leka med Jinnies istället, den är mycket bättre!
Jaja ni får ha det så bra... Kommer inte uppdatera här på en vecka nu så det är inte lönt att kika in.. Inte för att det är så många som gör det annars ändå, hahhaha!

Avslutar med en härlig bild från April förra året :)
2010-04-02
 21:35:14

Påsklov!

Jaa äntligen är det lov! Eller det blev ju faktiskt det igår, men jag är ju lite efter :)
jag vet inte om jag har nämnt det här, men jag ska ju till Björnvallen igen imorgon,bussen går från Ingarö runt halv ett på natten, det kommer bli en seeg natt! Men men, det är iofs ganska skönt att vara framme sen på söndagen och inte spendera hela dagen i en buss.
Idag har jag först varit i kyrkan med konfirmanderna en liten stund, sedan åkte jag och jobbade. Det är riktigt stressigt där nu, alla ska ju handla påskmat.. Undra hur mkt godis jag har sålt egentligen, lär ju vara läskigt mycket! Haha! 
Jaja imorgon ska jag fixa och trixa här hemma, packa, raka benen, handla godis och lite sånt smått och gott :)
Ha det gött alla! En glad påsk får ni ha imorgon kväll, men innan dess hoppas jag ni alla tänker på Jesu lidande! Hahaha! :D