2009-10-31
 14:54:08

Maskerad!

Igår var det ju som sagt maskerad i Grimsta! Direkt när jag slutat jobba åkte vi värmdö folk dit, med dunken haha! Man måste ju visa att man kommer från landet ;)
Det var faktiskt skitkul där, mycket folk och alla var lagom pratglada! Synd bara att störningsjouren kom dit vid halv ett och avslutade hela festen.... Helt galet! Men det var kul så länge det varade iaf :)
Det var bara att försöka hitta till tunnelbanan då, inte helt lätt men det var tur att vi hade Jonas som höll koll på allt haha!
Sedan drog vi till donken och efter det hem till Jinnie och sov där, jag kom hem för någon timme sen :)
Så har man ju också fått veta att man får komma på en till maskerad ikväll, men den här gången på Ingarö! Skönt att kunna gå hem! Så det är bara att tagga om till det! Funderar på om jag ska vara tråkig och köra på samma outfit som igår... Jag har så dålig fantasi så jag kommer fan inte på nåt bättre! Det får nog fan bli buissnies man igen, med min grymma portfölj. Så kan jag ju ha solglajjorna och hatten jag hittade igår! Hahhahaaha
2009-10-28
 14:08:55

Hemma

Sitter här hemma i sängen, duschad och klar :) Ska snart träffa Elisabeth, vi ska först hälsa på hennes häst Bailando som jag inte har träffat än(!) och sedan gå på bio. Vad vi ska se har jag ingen aning om, lär ju bli det som går :)
I morse var jag i stallet också och red på Gotte i vinterkylan... Fan vad kallt det börjar bli!
Jag måste fan komma på vad jag ska klä ut mig till på fredag, det är bara två dagar kvar! Panik!
2009-10-26
 20:17:12

Fall to pieces

Så jävla bra. Saknar gamla Avril.




Kass kvalité jag vet, men det kan ni ignorera.
2009-10-26
 19:54:59

Nostalgi

Sitter och lyssnar på Avril Lavignes under my skin. När jag var runt tolv-tretton lyssnade jag sönder på den här. Det var när jag bodde i ösby, innan mp3 spelarna var något att drömma om för mig. Jag hade en skivspelare istället, och varje dag, varannan vecka, lysnade jag på den här skivan på vägen till och från skolan. Det var den enda skivan jag ägde och den är runt 40 minuter lång vilket resan till Brunn skola också var. När man lyssnar på en skiva varje dag lär man sig låtarna utan och innan, och de får en speciell betydelse. Alltid när jag hör de här låtarna minns jag tillbaka på den tiden. Nyskilda föräldrar, flyttade varannan vecka. Båda föräldrarna hade träffat nya som jag knappt kände. Och mitt i allt detta börjar tonåren med allt vad det innebär. För mig var det en tid med enorm osäkerhet på mig själv. Jag var alltid rädd för vad andra skulle tycka, rädd för att sticka ut men samtidigt rädd för att vara som alla andra. Men trots all förvirring var detta en tid jag minns tillbaka som lycklig. Jag vet inte varför, det är väl kanske mest för att då kände jag mig trygg. Jag var liten och behövde inte klara allting själv. Jag var lyckligt ovetande om allt det som jag måste hantera nu.
Det är otroligt hur mycket tankar några gamla låtar kan dra upp.




2009-10-26
 15:25:55

Hemma!

Lägret ute på Korsö var riktigt trevligt, även om jag är sjuuukt trött nu! Konfirmanderna är underbara att vara med men de tar också mycket mycket energi! Dock är det värt det. Igår hade vi en spökrunda som var grymt bra! En stig i en riktigt mörk och läskig skog, enda lyset dom fick var en liten lykta. Och det var faktiskt inte så läskigt att stå ute i skogen och skrämma dom, jag hade ju sällskap av Manne och även Hugo och Filip var en bit bort :)
Jag orkar inte återge hela lägret, men det var sjukt trevligt med god mat och gott sällskap. Tyvärr kan jag inte visa några bilder heller, eftersom vi bodde på en militärö får man inte ta ett enda foto. Man får heller inte måla av, eller beskriva miljön på ön, det är sekretess för landets säkerhet :) Men det var jävligt ballt att bo som en militär i alla fall.
Jag har inte fått mycket sömn, ska bli skönt att sova i min egen säng hur länge jag vill :)
En anna grej, nu är reglerna med bilder i samband med aktiviteter med konfen totalt förbjudet att ladda upp på internet. Så jag fick ta bort alla från facebook, så himla trist att alla fina minnen försvinner. Nu ligger de bara och skräpar på min hårddisk där ingen annan får se dem. Jaja sånt är livet, hoppas hemsidan kommer i bruk snart så att vi kan börja dela bilder där istället.
Nu har jag i alla fall lov i en vecka till! Ska ta det lungt, försöka hinna träffa Elisabeth och även fixa en utklädnad tills på fredag då det är maskerad.
Puss och kram, julgran!!
2009-10-23
 16:13:44

Höstlov!!!

Ja nu har jag packat klart, duschat och allt är färdigt. Ska bara klä på mig och platta håret sen är jag redo! Ska ju som sagt på läger ikväll på Korsö, som ligger utanför Sandhamn. Drygt 50 konfirmander + ledare + vuxna ska vara där, vi lär ju bli nästan runt 100 pers! Fett kul det ska bli!
Jag har bara ett problem, jag har sjuukt mycket packning! Det är helt stört, fattar inte vad fan jag har med mig! På lägret i sep hade jag bara en liten väska med kläder, nu har jag en stor sportbag + en stor handväska med allt som inte fick plats i den andra väskan, dvs necessär, godis och värdesakerna... Helt stört Får försvara mig med att det kommer bli kallt och jag behöver mycket varma kläder! ^^ Haha
Jag kommer hem på måndag eftermiddag, ha de så gött i helgen alla!
2009-10-22
 12:47:58

22 oktober

Idag fyller min lillasyster Isabelle 1 år! Grattis på henne!
Idag blir en lång dag, först skola mellan 8.20-14.00, sedan kyrkettan till typ halv sex, sedan jobb mellan 18-22. Men men snart är det ju loooov! Föresten jobbar med kyrkor på kultur och idé historia, kolla på det här




En karta över alla kyrkor på Gotland. Det är typ hundra stycken, seriöst!? De behöver typ en eller två kanske, wtf liksom?! HAhhaha värt att veta för er, men men jag vet att ni gillar det! :)
2009-10-20
 13:45:28

Biologi

Sitter och har biologi, vi ska skriva en massa om alla kroppsdelar. Egentligen till ingen nytta för han kommer inte bedöma det vi skriver, det är bara för att få ett sammanställt dokument som vi kan ha och läsa inför provet. Så man behöver ju inte skriva klart det ens, behöver bara lämna in det man gjort hitills. Värt? Nej. Men men ska försöka skriva lite mer om lymfsystemet i alla fall. Annars är det inte mycket plugg nu innan lovet. Ska skriva en essä på engelskan i eftermiddag, ett svenskaprov imorgon(som kommer gå åt helvete, 100% rätt för att få g liksom?!), och sedan är det bara en psykologiläxa tills på torsdag som vi kommer gå igenom muntligt, den är inte så svår heller. Sedan är det inget mer innan lovet! Fan va skönt! Ska bli så underbart, även om det bara är en vecka så är det så skönt att få slippa gå upp i ottan och plåga sig iväg till skolan. Jag börjar verkligen tappa motivationen helt för skolan, det är så jävla segt. Men men får hoppas att det är lättare sedan efter lovet när jag har fått vila upp mig lite :)

2009-10-18
 19:54:45

Sunday Bloody sunday

Jaa söndag igen, bara en vecka kvar till lovet!
I helgen har jag gjort både mycket och lite hehe :)
I fredags jobbade jag till nio och drog sen hem till Anna där det var lite folk, de var lite på lyset och hade skitkul när jag kom dit, jag var inte riktigt på samma humör som dom. Jag blev på bättre humör ungefär när dom började tappa sitt. Well well det var en trevlig kväll i alla fall, kom hem vid halv tre tiden ungefär :)
På lördagen sov jag till ett, sen drog jag in till Forum och handlade lite, bland annat ett par mjukisbyxor till lägret nästa helg! Vi ska ut med alla konfirmander (som tydligen är 62 stycken!?! Min grupp var 16..) till en militärö utanför sandhamn fredag-måndag och ha det trevligt. Det kommer bli trevligt!
I alla fall i dag åkte jag ut till Anna och Jinnie i Eknäs, vi skulle fota i det fina höstvädret men hittade ingen bra plats så det blev mer en långpromenad i den blöta skogen. Men det var trevligt det med och efterråt bjöd Jinnies mamma på bullar!
Nu ligger jag i sängen och är aldeles för trött, längtar tills klockan blir tillräckligt mycket för att kunna sova.. Lilla Evelina springer in i mitt rum då och då för att berätta något... Nyss visade hon vilken stor tugga hon hade tagit på klubban...wow.. Haha hon är söt hon
2009-10-15
 21:42:23

Ont...

Tjoho! Jag är heelt mörbultad i kroppen idag. Varför? Jo jag ramlade av hästen igår, första gången på typ fem år, om man inte räknar med mesiga avglidningar... Vad som hände var att vi mötte en annan häst, och Gotte blev skeet rädd och vände om och sprang därifrån. Eftersom han vände så tvärt och jag satt utan sadel så hade jag inte en chans att hålla mig kvar, så jag kastades ner på marken och slog i höften, armen och benet. Tror jag smällde i huvudet också, eller så sträckte jag bara nacken.. Tur att man använder hjälm i alla fall!  Nu gör det i alla fall asont när jag ska ta på mig jackan, kan typ inte lyfta armen haha... I alla fall så travade han därifrån, så det var bara att springa efter. Det jobbiga var bara att när jag sprang blev han räddare och sprang fortare, så jag fick gå lungt och bara locka på honom. Som tur var kom jag ikapp honom precis innan han kom ut på vägen! Då gick jag tillbaka med honom till Lasse som gick med den andra hästen som Gotte blev så rädd för. Ville visa att vi levde i alla fall. När Gotte fick syn på att det bara var hans kompis Kelly som hade klampat runt i skogen blev han skitglad! Började gnägga och buffa på mig, så gick de fram till varandra och hälsade glatt. Dumme häst som blir rädd för sin egen kompis... hahaha
Men söt är han i alla fall :)
2009-10-13
 21:02:35

Desperate housewifes

Sitter här i soffan med Jinnie och det är veckans höjdpunkt!! Desperate housewifes! :D
2009-10-11
 19:35:48

Höstbilder









2009-10-11
 14:56:06

Sunday Bloody sunday

Yepp Sunday today..... Fan vad helgerna går fort! I fredags var jag ju som sagt på släktkalas hos faster. I lördags pluggade jag lite och sedan mötte jag Jinnie Cissi och Anna i gurra. Efter ett tag mötte vi också Alma och vi åkte in till Jinnies lägenhet på söder, Disa kom dit efter ett tag också. Där hade vi det trevligt med fuck de dealer (Eller vad de nu hettte), bakning. Stämningen kunde ju vart bättre, blir lite trött på allt tjaffs kring en person som verkligen inte är värd det. Men jag ska egentligen inte lägga mig i för det angår inte mig.


Idag blir det mest plugg och tv.
Jag har ett matteprov på tisdag som jag verkligen måste plugga på, men ändå sitter jag här. Jag orkar verkligen inte, när jag väl sätter mig kan jag koncentrera mig typ fem minuter sen är det kört. Har helt tappat motivationen för skolan.. Men ska verkligen försöka kämpa nu, måste klara det här provet! Sen har jag ju kemiprov på torsdag också vilket känns ännu jobbigare. Inte bara att det är grymt tråkigt utan det är ju så svårt också och jag har glömt allt viktigt från kemi a. Så det måste jag försöka sätta igång att plugga till nu också. Önska mig lycka till!
2009-10-09
 22:07:55

trött...

Oh herregud vilken dag! Först skola 8,20-14,00. Inte direkt ansträngande, men av bara att gå upp 8,20 är jävligt jobbigt. Sedan direkt iväg till gymmet, cyklade 3 km och sprang på en typ stavmaskin eller nåt i en kvart, helt slut efterråt. När jag har duschat upptäcker jag att pappa har ringt tre gånger, ringer upp igen. Han svarar och frågar var jag är, vi ska ju åka på kalas klockan fem? Jaha men tack för att jag har fått veta om det kalaset först nu, två timmar innan liksom... Aja det var bara att springa iväg till buss och tunnelbana och skynda sig hem för att hinna byta om och greja, sedan direkt iväg på kalas. Jag hade så bråttom hemma att jag sprang ut utan jacka, brr det blev kallt sen! Sedan på kalas med två treåringar och två snart ettåringar. Springa runt och vakta de små och busa med de de lite äldre. Nu är jag i alla fall hemma, pappa och jag har nattat varsin av mina småsystrar, deras mor är på tjejmiddag. Jag fick den enkla som man bara kan lägga i sängen. Pappa fick den som skrek i en halvtimme hahahaha! Aja nu är klockan tio denna fredagskväll och jag vill bara sova. Men ska försöka hålla mig vaken en stund till i alla fall, ska sällskapa pappa framför tv4nyheterna och sedan idol en stund. Bjuda på lite naturgodis ska jag göra också.. Ha de bra alla!
2009-10-06
 23:31:56

Tjoooo

Idag har jag varit hemma från skolan, mådde illa i morse när jag skulle få i mig frukost och gick och lade mig igen... På kvällen åkte jag och jobbade vilket var helt sjukt. Felicia och Elisabeth satt och ringde till mig till kassatelefonen och frågade vad jag gjorde haha, jag blev helt förvirrad!

I morgon ska vi orientera i hellasgården, jag och Evelina är team i år igen. Vi har bestämt att vi ska ta medelsvåra banan, men vetefan om vi kommer klara det xD Haha aja det blir nog bra :) Efter det ska jag till stallet i alla fall och sen hem för att plugga inför fysikprovet på torsdag och såklart se på Greys Anatomy!! Men innan det är ett program som alla måste se, bonde söker fru! En av bönderna, Pekka,  bor nämligen 500 m från mormor och morfar i hälsingland, där jag har spenderat många sommarlovsdagar :) Jag har faktiskt mjölkat Pekkas kor också! Men det var när de förra ägarna fortfarande hade gården....

BILDBEVIS :D HAHAHAH

Det måste jag i alla fall
kolla på, jag kommer känna igen mig fett mkt :D
Fan vilket random inlägg.. Aja ha de gött alla!
2009-10-04
 21:48:38

Höst...

Asså de här dagarna har det inte varit riktigt lika mysigt med höst... Regn och blåst och kallt och mörkt... Ursh kan det inte bara börja snöa snart? Det är så mycket härligare än det här blöta äckliga....
2009-10-04
 01:18:59

Hallå hallå i stugan!

Insparksfesten igår var riktigt kul, även om jag bara var där en timme.. Var ju tvungen att dra hem för jag skulle jobba morgonen efter. Men det var riktigt kul den lilla stunden jag var där :)
Idag har jag ju som sagt jobbat, och fick veta mina nya jobbtider de närmsta tio veckorna. Jag ska jobbar varannan fredag 18-21 och varannan söndag 8-12... Seeegt! Kommer inte ha några helt fria helger liksom, så jag kommer inte kunna åka bort eller så. Och när det är läger måste nån ta min tid.. Aja det löser sig nog, det är faktiskt jävligt skönt att ha ett jobb :)
Efter jobbet drog jag till Jinnie i hennes lägenhet på söder, där vi Anna och Disa hade det trevligt med pizza och facebook och chokladkaka :) Men nu är jag hemma igen, får se vad jag hittar på imorgon, måste nog få lite plugg gjort... Aja hade gött!

2009-10-02
 17:52:41

...

Jag gillar att blondinbella klär sig exakt som jag gjorde när jag var nio och gick på ridskola....
2009-10-02
 16:14:09

Shoppat

Halloj! Ännu en chill dag idag, slutade runt elva, efter det har jag springit runt på stan+forum och kom hem för en halvtimme sen.. Snacka om att jag är slut nu! Jag fick ganska mycket med mig hem, bland annat ett par ashärliga strumpbyxor, en stickad tröja och en lila stickad sjal.. Mycket höstgrejer nu, I like it :)
Nu ska jag bara ligga i sängen med datorn och chilla tills det är dags att göra sig i ordning för ikväll! Det är insparksfest för ettorna vid münchen bryggeriet eller vad det nu heter.. Ska bli sjukt kul! :) Synd bara att jag måste jobba imorgon, så jag blir tvungen att ta en tidig buss hem... Well well jag ska nog vara glad att jag får vara ute överhuvudtaget hahaha...
2009-10-01
 13:46:24

Najs dag

Tjoho! Kom till skolan vid 8,20 imorse, det var grymt tungt att gå upp, hade aldrig gått om det inte hade varit psykologi... Sedan efter den lektionen hade jag kultur och idéhistoria, och jag är redan klar med det vi håller på med så jag gick ner i aulan och gjorde Evelina Carro och Amanda sällskap som hade håltimme, och efter en liten stund får jag veta att kemin är inställt! Och efter kemin har jag ju fysik, och halva klassen ska labba, så vi har fått en uppgift som vi kan göra hemma. Så jag slutade väl runt tio idag, sjuuukt najs!