2010-01-31
 20:21:43

Hemma!

Halloj, sitter framför tvn och fryser. Funderar på att ta ett varmt bad och sen gå och lägga mig. Är sjukt trött efter helgen! Men det var ett riktigt trevligt läger, med mycket god mat och trevliga människor. I gårkväll hade vi jipp-jipp marathon, körde det i nästan tre timmar! HAhha fy faan vad kul det var! Och jag är så jävla nöjd med mig själv, jag var faktiskt riktigt med för att vara mig! Vilket är typ inte mycket alls, men ändå hahha. Och jag lyckades tillsammans med Jinnie och Hugo få ner Mattson! Kungen av Jipp-jipp liksom! Så jävla grymt!
Och ni som inte vet vad jipp-jipp är, ni fattar inget... Det är en lek med två lag på var sin sida om en plan, så ska en i taget ta sig över till motståndarlaget och säga jipp jipp utan att andas och försöka kulla så många man kan. Slutar man jippa så åker man själv ut. Så om man har blivit kullad gör man allt för att hålla kvar motståndaren tills den inte orkar jippa längre. Ungefär så går det till, i stora drag :)
Det låter kanske inte så kul, men det är det! Det blir så jävla vilt när alla satsar hahah.
Jaja det var min helg i alla fall, som sagt riktigt najs. Men imorgon är det ny vecka. Dock bara tre skoldagar, torsdag och fredag är studiedagar så det blir långhelg! SKööööönt!
2010-01-28
 22:38:54

Torsdag

Tjoflöjt! Jag är helt slut i kroppen alltså! Vi körde bodypump idag på idrotten, det är när man har en viktstäng och gör en massa övningar, typ böja benen och massa skit. Skitjobbigt! Kommer ha feta träningsvärken imorgon alltså, men det är bara bra jag behöver träna min grymt klena kropp!




Imorgon är det helg, och då är det dags för läger igen, det blir trevligt :) Även om jag skulle vilja sova lite också hehe.

Jaja, ha en trevlig helg! :)
2010-01-25
 22:27:25

Måndag

Dagens positiva händelse: fick tillbaka mina glasögon som jag har letat efter i nästan en vecka! De hade blivit upphittade och låg hos Lotta :)
Dagens negativa händelse: Shampoo-explosion i väskan... Just den dagen när jag glömmer lägga flaskan i en plastpåse så ska den självklart öppna sig! Bläääää... Hoppas hårfönen klarar sig i alla fall.
2010-01-24
 21:30:52

Söndag

Ett tag sen jag skrev nu ja. Här kommer lite update.
I fredags var jag på körlektion, vilket gick bra. Köpte även böcker där, och ett paketpris med tio lektioner. Det blev inte billigt kan jag tala om!  Fy faan asså, tur att jag har jobb, annars hade jag fan aldrig haft råd att ta körkort! Aja efter det åkte jag på middag hos mamma och så var fredagen över.
Lördagen städade jag hela mitt rum. Och nu pratar jag inte om att plocka upp saker från golvet och damsuga lite. Nej jag rensade ur alla lådor från onödigt skit, blev väl typ fem plastpåsar fulla! Sedan flyttade jag på alla möbler och damsög/damtorkade bakom. Inte fräscht där kan jag tala om! Sedan svabbade jag även hela rummet med massa ajax, så det luktade rengöringsmedel i hela huset! Till sist skakade jag mitt täcke och kudden och bytte lakan. Nu luktar det inte gammal gubbe i rummet i alla fall, som pappa tyckte det gjorde innan! Hahaha
På lördag kväll var det nåt hos Jinnie, men jag var så jävla trött att jag ville bara ligga i soffan hemma, vilket jag gjorde.
Och idag, söndag, har jag varit i forum och klippt håret och handlat lite. Och sedan övningskörde jag och nu sitter jag här hemma med en hamburgare i magen.
Riktigt tråkig helg, och så har de flesta sett ut på senaste tiden. Jag har blivit grymt tråkig! Men jag är så trött efter veckan att jag bara vill vila. När det väl händer något så kommer ju sms typ en timme innan, och då orkar inte jag dra mig iväg. Hoppas inte mina kompisar tröttnar på mig, jag lär ju bli roligare i sommar hoppas jag! :) Man blir ju så mycket piggare när det är ljust ute!


Längtar <3
2010-01-21
 23:15:19

Torsdag

Tjohoo!
Kom hem från jobbet för en halvtimme sen. Fy faan vad trött jag är! Men men det är värt att få pengar :)
Imorgon ska jag iväg och simma i solna med skolan, får se hur det går att hitta dit, hahaha! Sen är skoldagen slut för mig, riktigt jävla najs! Tänkte åka vidare till gymmet för att passa på att träna lite mer, när man ändå har tid och grejerna med sig liksom. Sen ska jag till gustavsberg för en körlektion! Är lite nervös faktiskt, hoppas inte körläraren tycker jag kör alltför dåligt i alla fall! Och sen till sist ska jag hem till mamma på middag. Det börjar kännas lite bättre och bättre att träffa henne faktiskt, och det känns riktigt skönt! Allt är tack vare underbara Lotta, hon är bäst! :)
Well well, mer ska väl inte skrivas här inte. Ha de gött! :)
2010-01-19
 21:01:30

Hemma idag

Jaa jag var hemma från skolan idag igen. Jag har missat alldeles för mycket på senaste tiden, men vad ska man göra?
Mådde stört illa i morse, trodde jag skulle bli magsjuk. Men kräktes bara en gång? Skumt! Och illamåendet är kvar... Jag kanske har en mild form av magsjuka eller nåt. För min brorsa ligger hemma och kräks, och lilla Isabelle och hennes mormor gjorde det i lördags. Pappa mådde också illa idag, men har inte spytt han heller. Skitkonstigt. Aja hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag hålla tal i svenskan!
Vi får se helt enkelt, i värsta fall kanske jag kan få göra det på måndag istället.
2010-01-17
 22:40:54

Erik Hassle

Måste säga att den här killen är grym! Hade väl hört hans hurtful på radion någon gång, tyckt den var helt okej. Sedan fick pappa en signerad skiva av en kund, som är är Erik Hassles brorsa. Så jag tankade över den på ipoden och började lyssna. Riktigt bra faktiskt!

If holding hands is to disrcet. Let´s make out in the middle of a street. If this flower rain
just ain´t enough for you, help me God, tell me what to to. Couldn´t be more true, isn´t it
obvious that I love you?





Den här är också grymt fin



Det finns en finare version, men den gick inte att lägga in här så jag länkar :) Glöm hans nervösa snack i början bara, hehe
http://www.youtube.com/watch?v=R9oC_3yQRqI
2010-01-15
 19:45:03

Helg!

Äntligen fredag!! Fy faan vad skönt! Fast jag ska iofs jobba hela helgen, men i alla fall :)
Det är tio gånger roligare att jobba än att gå i skolan! Plus att man får betalt också!
Ska på bio på lördag kväll också, sedan har jag inga mer planer! Sjukt skönt :)
2010-01-13
 22:18:47

Har tänkt på en sak...

När jag åker buss så brukar jag alltid sitta och kolla ut genom fönstret, och nu på vintern älskar jag att kolla på alla djurspår som finns längs vägarna. Det är helt otroligt hur mycket liv det finns! Men en sak jag har tänkt på att det är läskigt många djurspår efter djur som har tagit sig igenom viltstängslet och korsat vägen. Jag tycker det är vårt ansvar att se till att de inte ska gå att ta sig igenom! De har ju knappast lärt sig att titta åt sidorna innan de korsar vägen liksom. Jag undrar hur många djur som måste dö varje år för att stängslena inte räcker till
Jag låter som en greenpeace-människa nu, men sån är jag. Har vi byggt upp fina motorvägar där bilarna drar förbi i 110, så får vi se till att sköta dem! Jag hatar tanken på att oskyldiga djur ska dö utan anledning
2010-01-12
 21:14:46

Tisdag

Tjohotjoho!
Ligger i soffan, mätt och glad! Har lagat lasagne till mig själv, riktigt gott om jag får säga det själv :)
Imorgon kommer äntligen familjen hem! Jag trodde inte jag kunde sakna dom så mycket faktiskt, börjar känna mig riktigt ensam i det här stora huset...!
Dessutom ska det bli skönt att slippa laga mat och elda i kaminen. Fy faan vad jag är dålig på det! Det slocknar ju bara hela tiden! Helt sjukt, jag fattar inte vad jag gör för fel! Jag tror att veden kan vara fuktig, den har ju legat ute... Visserligen under altanen men det hade kommit lite snö dit... Fan, aja pappa för fixa det när han är hemma:)

Från en av grillningarna i våras :)
2010-01-11
 11:24:30

Skolan...

Sitter i skolan. Ja, nu har helvetet börjat igen! Fy faan vad jag inte orkar!
Men men nu ska vi inte vara negativa! Helgen var trevlig, i lördags var ju som sagt Anna Anna och Jinnie hos mig, vi åt tacos, såg på film och spelade Monopol. Riktigt trevligt :)
Ikväll ska jag hem till farmor och käka middag, skönt att slippa laga mat själv!
Föresten, vi ska göra ett tal i svenskan. Fy fan vad grymt det är att ha en syster som läser retorik på högskolan! Vi satt i telefon i typ en timme igårkväll och gick igenom mitt tal, och hon hjälpte mig jättemycket. Riktigt najs, tack Malin!



Syster och jag på Malta för ett år sedan
2010-01-09
 15:30:17

Hemma :)

Och nu ska jag bli bättre på att blogga! Kom till stockholm med bussen igår vid nio tiden, det var skönt att komma hem även om jag saknar Hälsingland redan. Det är så himla fint där uppe nu, med all snö :)


Det syns inte här, men det var så kallt att ögonfransarna frös och blev helt vita.
Mössan och Halsduken blev också helt vita av min luft som frös :)






Haha när man sparkar upp snö hoppar hon och försöker fånga den med munnen.
Så himla söt!






2010-01-08
 11:06:51

Fredag 8/1-10

Sitter vid mormors dator här uppe i Hälsingland. Jag åker upp till 25 grader kallt och snö, när familjen åker till Kanarieöarna med 25 grader varmt istället. Men det är trevligt med vinter också. Har mest suttit inne och lagt pussel, sett på nyheterna och andra sysslor man brukar göra här. Har även gått en promenad om dagen med mormor och deras hund Ami, som fyllde ett år för några dagar sen :) Hon är så gullig när hon kommer och väcker mig genom att slicka mig i ansiktet och hoppa på mig. 
Men i eftermiddag tar jag bussen hem till Stockholm igen, och det ska bli skönt det också. Få vara hemma lite innan skolan börjar på måndag (fy fan inte tänka på det nu)
I morgon kommer några tjejer hem till mig och vi ska äta middag och ha det trevligt :) Man måste  ju passa på när man har huset för sig själv ett tag!




Ami, som jag har lagt up förut :)
2010-01-03
 20:34:42

Kasst uppdaterande

Jaa jag vet.. Det här med att blogga är inte riktigt min grej när jag har lov. Jag orkar helt enkelt inte sitta vid datorn när jag har så mkt annat trevligt för mig :) Lovar att bli bättre när skolan börjar igen (hemska tanke)
Aja vad har jag gjort de senaste dagarna? Hmm.. Firat nyår, vilket sög riktigt hårt. Dragit lillasyster i pulka. Umgåtts med storasyster. Bland annat har vi sett new moon. Jag har ju redan sett den, men inte hon. Men det var lätt värt att se den två gånger! Plus att vi fick HELA biosalongen för oss själva, så jävla soft.
På tisdag eftermiddag åker jag till Hälsingland för att umgås med mormor och morfar, kommer hem fredag kväll. Det innebär att jag missar Disas 18-årsfest, det suger hårt. Men men sånt får man väl leva med.
Nä  nu får det räcka. Ha det gott!