2010-03-30
 13:05:47

Tisdag

Sitter i skolan, har biologi/kemi och vi håller på med projektet. Samtidigt lyssnar på på min senaste upptäckt inom musiken; Salem Al Fakir. Innan han var med i melodifestivalen hade jag bara hört namnet, hade ingen aning om vad det var för musik han spelade. Men nu har jag börjat lyssna (tack gode gud för spotify) och det är riktigt bra! Jag älskar det! Han har så himla skön röst, och många av låtarna är grymma :)
Ni som inte har hört honom, börja lyssna! Ni kommer gilla det!


2010-03-26
 22:59:00

...

Jusste, jag gick ner till vivo innan middagen, mest för att få luft, men jag tänkte att jag kunde lika gärna handla lite gott för kvällen. Så jag tog två mangos för att känna mig nyttig, och sen en marabou som var på extra pris på tio kronor och en fanta. Lite socker för att väga upp mangon liksom.
När jag sedan i kassan ska betala, får jag en smärre chock när kassörskan säger "92 kronor tack!"
92 spänn?! Skämtar hon eller? Aja jag betalade och tog inte kvitto, som den idiot jag är.
När jag nu har räknat på det här har jag kommit fram till att fantan och chokladen ska kosta max 30 spänn tillsammans, det betyder att mangon kostade 60 spänn... 30 spänn styck?! Hur fan kan det vara möjligt, på coop kostar de 12,90!!
Nej nu har jag fått nog av den där jävla lanthandeln, ska fan aldrig mer handla där. Försöker de ruinera mig eller?!


2010-03-26
 20:22:18

Friday!

Och jag sitter hemma.. Hehe men jag var faktist hemma från skolan idag också, så det är lika bra att vila upp mig ordentligt så att jag mår helt bra imorgon. Jag ska nämligen möta upp the gang i Slussen för att kolla på Earth Hour som vi gjorde förra året. Dock var det en stor fail för vi såg inte en enda lampa som släcktes! Men i år ska väl stockolm släcka? Hoppas verkligen det i alla fall!



2010-03-25
 11:11:18

Torsdag

Tjoohoo... Ligger i sängen 11 på en torsdag... Hade så jävla ont i huvudet i morse, och det har ännu inte släppt helt, så jag stannade hemma idag. Synd för då missade jag föreläsningen på KI... Aja hoppas den var bra i alla fall och att mina gruppmedlemmar kan återberätta lite :)
Något särskillt mer lär ju inte hända idag, förhoppningsvis kanske man kan laga till våfflor, eftersom det är våffeldagen idag! Men vi får väl se helt enkelt.. Ha det så gott!
2010-03-23
 20:58:13

Tisdag

En lite ovanlig dag idag! Gick upp en halvtimme tidigare än vanligt, för jag skulle iväg till Karolinska Institutet! Vi gör ett grupparbete i kemi/biologi, och vi har valt att jobba med ämnesomsättningen med kemiska processer och sånt shit. Dert ingår ju i uppgiften att ha kontakt med något universitet, så vi kontaktade Åke på Karolinska, och blev inbjudna till föreläsningarna för läkarlinjen!

Därför var vi där idag, för att lyssna på en föreläsning om aminosyror i tre timmar.
Oh my god säger jag bara! Första timmen gick bra, då hängde vi med och så. Men andra... Då började det bli lite väl avancerat, så vi bestämde oss för att gå för vi skulle ändå inte ha någon nytta av det i vårt arbete...

Men det var coolt att testa på hur det känns att gå på högskolan faktiskt, gjorde att jag blev ännu mer sugen på att ta studenten nu! Är så grymt trött på Gymnasiet... Men men bara drygt ett år var nu :)

2010-03-21
 21:48:53

Söndag!

Tjohoo, så var den här helgen slut... Bara en helg till sen är det sportlov!!
Idag var det ju konfirmation i kyrkan, det gick bra och jag är så stolt över mina konfirmander!
Idag kom ju också familjen hem! Dåligt på ett sätt, skönt på ett annat. Det har varit jävligt najs att vara själv i en vecka och bara ha det lungt och sköta om mig själv. Men det ska bli riktigt skönt att slippa laga mat själv, diska och göra allt sånt shit. Plus att jag blir så fruktansvärt nojig när det är tyst i huset. Speciellt blev jag det i fredags när jag en timme innan jag skulle sova fick veta att en 45 åring hade blivit mördad i Gustavsberg och att typ femtio poliser åkte runt och jagade mördaren... Det var inte kul när jag skulle sova!
Vid minsta ljud blev jag skiträdd och målade upp ett scenario i mitt huvud för vad jag skulle göra om mördaren skulle ta sig in i huset. Såg ut en tjock bok som jag skulle använda som vapen och så...
Men till slut måste jag ju stoppa mig själv, hur dum i huvet får jag vara? Det var ju bara huset som knakade lite, ingen mördare. Så då blev jag lugn och kunde slappna av.
Och som ni kanske också vet så bor jag i ett trähus, och trähus låter precis hela tiden. Det är väl att trä rör sig hela tiden tror jag, så då knakar det. Förstår ni hur många gånger jag trodde en mördare var i huset och fick börja om med mina tankar? Haha jag är störd...
2010-03-19
 19:08:10

Freeeeedag!!

Och gissa vad jag gör? Yes, ligger i soffan! Ugnen är på uppvärmning, ska lägga in en fryst pizza där snart, och så har jag chips och choklad i skafferiet... Najs fredagskväll! Men jag förtjänar faktiskt det för jag har varit ute och sprungit idag, känner mig så duktig! Haha

Innan det så var jag på körlektion, det gick bajs! Gjorde typ fel hela tiden, glömde kopplingen och att titta höger/vänster hela tiden.. Men men det släpper väl med lite träning :)
Imorgon ska jag upp tidigt för att vara i kyrkan med konfirmanderna, de ska ha genrep inför sin konfiramtion på söndag! Trevligt trevligt... Nej, nu ska väl ugnen vara varm nog, och jag är hungrig!

NU:



OM EN LITEN STUND:






2010-03-17
 19:58:06

Naaaw

Det ringde just på dörren, och när jag öppnade stod en jättesöt liten flicka där. Blont rakt hår och lite runda kinder, så berättade hon jättesnabbt vad hon ville sälja... Och tyvärr var jag tvungen att tacka nej. Det krossade mitt hjärta! Hon var så himla gullig att jag bara ville köpa allt hon hade! Men hon skulle komma tillbaka nästa vecka när pappa och Suss är hemma :)
2010-03-16
 19:38:18

Tisdag

Ligger framför tvn än en gång, ovanligt? Nej!
Gjorde kemi omprov idag, och det gick faktiskt bra, hoppas och tror jag svarade rätt på alla frågor, utom den sista... Men den var omöjlig!
Ikväll är det tisdag, det betyder dating in the dark, desperate housewifes och cougar town! Najs, som vanligt :)
Jag har några chokladbollar i kylen som jag gjorde för en stund sen, tänkte ta fram dem snart när de är kalla nog. Gott! Onyttigt som fan men jag orkar inte riktigt bry mig idag...Hehehee


2010-03-14
 23:03:33

Oj

Oj vad brett det klippet var, fan vad fult! Haha
2010-03-14
 23:02:35

Salem Al Fakir AND BJÖRN

Den här låten bara växer och växer ju mer jag lyssnar på den, riktigt bra ju! Jag tycker antagligen bara det för att Björn Gustavsson var med, hahahahha! Well well så är det!

2010-03-14
 12:50:12

Söndag

Ja, nu har familjen åkt och jag är själv för en vecka. SKÖNT! Men jobbigt att laga mat själv haha! Men det är det ändå värt :)
Jag ska snart börja klä på mig och göra mig klar för att åka till jobbet, har tid idag mellan 14-16. Det var sjukt länge sen jag jobbade så det ska faktiskt bli kul att tjäna lite pengar nu. Det behövs!
Annars är det väl inte mycket mer att säga? Jo föresten, Melodifestivalen igår! Fy faaan vad kul det var att Björn Gustavsson gick ut och spelade piano i Salem Al Fakirs låt! Så gör han inget mer liksom, sitter bara där och låtsas spela! Han är grymt underbar! Dessutom var det jättekul att Anna vann, hon är sjukt bra! :)

2010-03-12
 23:43:35

:D:D:D:D:D:D:D

MÅSTE SES!!
Och den kommer redan i Juni! Snart ju!!

2010-03-10
 19:30:32

...

Jag var ute i stallet idag och red, och vad ser jag i ett dike? Ett älghuvud!?! Vem fan lägger ut ett älghuvud? Stört äckligt! Visst det är bra att vissa djur får mat istället för att bara slänga det, men snälla lägg det en bit in i skogen! Inte vid vägen! Blää



Aja, det var riktigt mysigt att rida idag i solen! Så himla länge sedan jag hann rida innan den gått ner, det är najs! :) Plus att gotte är fortfarande knäpp och blir rädd för sina egna hästkompisar hahah! Han är så himla söt den där gamla gubben!
2010-03-09
 19:42:55

:)

Sitter, eller okej, ligger och tittar på tv. Om 20 minuter är det dating in the dark, sen desperate housewifes och sist cougar town. Gissa var jag kommer befinna mig hela kvällen? Älskar att alla tv-serier äntligen är igång igen!

2010-03-08
 20:07:39

Björnvallen sportlovet 2010

Lite kort vad vi gjorde uppe i fjällen, eller ja, jag ska försöka hålla det så kort som möjligt :)

Söndag- Mötte upp de två bussarna med de andra i i Hudiksvall, eftersom jag hade varit hos mormor och morfar över helgen. Resan tog väl sex timmar ungefär, med stopp i sundsvall för donken och ett annat ställe för bensträckare. När vi kom fram fick vi veta hur vi skulle bo. Sex tjejer på luftmadrasser i ett rum knappt större än mitt sovrum. När allas väskor var inne i rummet fick inte ens alla plats att stå. Och här ska vi bo i en vecka? Men det löste sig, en tjej bytte till ett annat rum och så tog vi ut lite möbler så blev det mer plats, det funkade iaf :)
På kvällen hämtade alla ut sina hyrgrejer
Måndag- Frukost, åka skidor hela dagen för att sedan på kvällen ha lektioner.
Tisdag- Typ exakt samma dag som måndag. Men på natten blev stackars Filip magsjuk. Han har varit med på fyra fjällen resor och blivit sjuk på tre av dom.. haha stackarn
Onsdag - På morgonen utbryter smått panik när alla får veta om magsjukan, ingen vill ju bli smittad. Men det visade sig vara matförgiftning eller något så det var ingen fara! Vi åkte inte skidor på dagen, utan lekte lekar med konfirmanderna. Sammarbetsövningar och grejer som de yngsta ledarna hade förberett.
På kvällen åkte vi till skidbacken, men jag satt i värmestugan hela kvällen
Torsdag- Ut och åka skidor, riktigt fint väder! Strålande sol och klarblå himmel, så vi vågade oss upp på toppen ett par gånger. Naturen där uppe är så fruktansvärt vacker!
Fredag- Samma fina väder idag, jag och några till orkade inte åka skidor så vi satt i solen hela dagen istället! På kvällen hade vi vad vi kallar fredagskul, där alla får göra iordning egna sketcher i grupper. Det var som vanligt riktigt roligt! På kvällen när vi hade "nattat" alla konfirmander satt vi uppe en stund, dels för det är mysigt, dels för att vi hörde att konfirmanderna skulle vara uppe och busa. Och ja, det var några som försökte kräla sig över golvet i hallen för att vi inte skulle upptäcka dom.. Men det gjorde vi! Hahahaha
Lördag- Då var det dags att bege sig hemåt. Först fick vi städa hela huset och sedan sätta oss i bussen för en tio timmars resa. Den gick i stort sätt problemfritt, förutom att några konfirmander ställde sig upp i bussen när den åkte. Jättesäkert, verkligen!

Som sagt, trevlig resa var det som vanligt. Och om bara fyra veckor åker vi igen!  :)
2010-03-06
 20:54:05

HEEEEMMA!

Tjohooo! Nu är jag hemma från en vecka i fjällen! Det har varit riktigt kul, men också jobbigt så nu ska det bli skönt att vara hemma igen! Dock längtar jag inte till att skolan börjar haha.
Får se om jag pallar lägga upp ett lite utförligare inlägg om resan, men jag kan säga att jag har åkt skidor, spelat kort, ätit gott och bara haft det bra med mina närmaste :)
HAha föresten, lyckades glömma kameran... Bra där!

Ottsjö förra vintern :)