2010-02-27
 17:44:16

Lördag

Sitter här vid mormors dator i Hälsingland och tänkte lägga in lite snabbt inlägg bara :)¨
Kom ju hit i torsdas, och har myst i stugan sen dess. Virkat, gått hundpromenader, ätit gott m.m.
Och Jäävlar vad mycket snö det är! Helt sjukt! Hoppas på att det är ännu mer uppe i Ottsjö :) Åker ju dit imorgon, möter upp bussen i Hudik, vid typ tolv tror jag. Så jag ska passa på att njuta av sista kvällen här, vi ska se melodifestivalen och äta lite mer gott. Hehe, det blir ´mycket av den varan, och ännu mer i Ottsjö! Men det är najs!
Aja, ha det gott alla, nästa gång jag sitter vid datorn lär ju vara om en vecka typ :)

Det är mysigt med snö men när jag kommer hem får det gärna vara vår!

2010-02-24
 21:14:09

....

Har packat klart det sista nu, det ska bara lämnas över till mamma så är jag redo att åka! Dock ska jag gå i skolan en dag bara, och självklart ska det bli diskussion om vem som ska skjutsa mina väskor. Ibland hatar jag skilda föräldrar som inte kan prata med varandra! Så måste jag stå där i mitten!
Aja det löser sig väl, hatar bara att bråka jämt.
Längtar bara tills på söndag, då är det äntligen dags för Ottsjö! (Björnvallen..) Ska blir riktigt kul, bara jag får en säng att sova i, haha
Jaja, eftersom jag ska till fjälls nu så kommer den här bloggen vara död tills jag kommer hem, nästa lördag. Just so you know liksom :)
2010-02-23
 12:39:33

Tisdag

Okej jag skojade bara, jag är lite sur på sl. För min buss som ska gå 07.26 från brunn har nu varit inställt säkert 20 gånger. Och jag överdriver inte. Ända sen det blev snö har jag stått ute och frusit och fått vänta på nästa buss, för att min inte kommer. Jag menar, okej att dom ställer in när det krisar, men när bara just min buss inte kommer gång på gång? Funderar på att ringa dom och fråga, för som det är nu är det mer vana än undantag att min buss inte kommer. Och det gäller också när jag har sovmorgon och ska åka med bussen 8.24. Den kommer aldrig den heller..
Men men, sedan tycker jag som sagt inte man har rätt att klaga på sl bara för att tåg och bussar inte går. De gör så gott de kan ! :)

Ungefär så här kallt känns det när jag väntar på min buss, fast jag är inte lika pigg och glad på morgonen.. hehe


2010-02-22
 20:58:24

Måndag

Haha vad kul det är att det blir sånt kaos igen i trafiken! Jag förstår iofs sl, om de hade kört tågen hade de fått massa skit för att de tar onödiga risker istället. Folk ska alltid ha något att klaga på, men de gör faktiskt sitt bästa och det får man vara nöjd med :) Jag är bara glad att bussen kom överhuvudtaget imorse!
Och det ska tydligen komma mer snö i veckan? Hur jävla mycket vatten kan det finnas egentligen? Det borde vara slut vid det här laget! Hahahaha
Jaja, imorgon är en lång dag i skolan, sedan är det bara onsdag och torsdag, sen åker jag iväg till Hälsingland! :)
2010-02-20
 22:56:33

Madagascar

Lördagkväll, slutade här hemma med gäster. Dock blev det jävligt tråkigt att sitta och försöka vara trevlig och med i de vuxnas samtal, så jag hamnade här. Men nu ska jag sätta på Evelinas Madagascar istället, och se den på engelska! Det kan jag ju inte när hon är med :)

Hoppas ni alla har en roligare kväll än vad jag har.. Well well man kan ju inte röja varje helg :)



Btw, jag hade besöksrekord idag! Inte för att det är många men ändå, alltid kul när det går uppåt! Hehe



2010-02-20
 12:42:24

Lördag

Jaa äntligen helg! Dock blir det en riktig plugg helg, det är sjukt mkt i skolan nu sista veckan. Jaja, det är ju som sagt sista veckan, sen är det sportlov! Så det är bara att bita ihop nu.
På sportlovet ska jag ju iväg till Björnvallen med konfirmanderna och alla andra ledare, vi blir väl runt hundra pers som ska ha det trevligt tsm :)
Men innan dess ska jag upp till hälsingland med syster och mor för att hälsa på mormor och morfar. Vi åker på torsdag kväll/em, direkt efter skolan antar jag. Det ska bli trevligt det med, får se hur mkt snö de har där uppe! Här lär det ju fan ligga en halvmeter, minst. Sjukt hur mycket det snöar! Men jag tycker det är lite kul faktiskt, tio gånger  bättre än slask och äckelregn som det var i höstas. Dessutom ska jag ändå bara sitta inne hela dagen, så det gör inget att det är kallt och blåser :)

'
Mormor och morfars hund Ami :)
2010-02-17
 09:34:49

Onsdag

Vaknade inatt vid fem av att min kudde var borta. Letade brevid sängen men hittade den inte. Sedan i morse när jag vaknade såg jag att min kudde låg på byrån, i andra sidan rummet. Hur fan hamnade den där? Jag måste ha kastat den i sömnen eller något, men varför? Jag drömde iofs att jag simmade naken i en pool och att alla skrattade åt mig. Jag kanske blev arg på dom eller nåt? Haha! Skumt är det i alla fall.
2010-02-16
 12:35:20

Tisdag

Sitter i skolan, ska ha biologi om en kvart. Ja nu vet ni det.
Igår övningskörde jag, och pappa vågade låta mig köra ut i trafiken! Jag körde till och med i 50 haaha, stöört läskigt! Dock så blev bilarna bakom sjukt irriterade, blinkade på mig och körde om. Ja men förlåt att jag övningskör liksom?
Well well, imorgon är det onsdag, sen är det torsdag och sen är det helg! Najjs :)
2010-02-14
 22:07:45

Söndag

Ja imorgon börjar veckan igen, fast vi ska ha nåt alla hjärtans dag firande, så det är inga lektioner. Skönt :)
Dock börjar vi tidigare än vanligt, vilket suger :/
Helgen var riktigt trevlig faktiskt. Fredagen spenderades bara hemma med familjen. I lördags åkte jag hem till mamma på dagen, de var barnvakt åt en liten söt treåring så det var mysigt. På kvällen begav jag mig till Syndbyberg, närmare bestämt hemma hos Evelina. En riktigt trevlig kväll faktiskt, även om det slutade lite väl tidigt. Men men vad ska man göra när ingaröbussarna går som dom gör...
Det är sånt man får leva med helt enkelt! Det var dock riktigt skönt att ta taxi till slussen och slippa tänka på att hitta till tunnelbanan och byta och massa skit. Lätt värt 300 spänn!
Idag har jag jobbat och sen varit hemma hos mamma igen, för att fira syster som har fyllt år!
Jaja nu ska jag plugga lite fysik tänkte jag, men det blir nog snarare så att jag går och lägger mig :)
2010-02-12
 16:34:57

Fredag

Ja, den här dagen blev ju inte riktigt som planerat. Hade minnestund i förmiddags för Robin, som gick bort i helgen. Riktigt fint var det, jag grät som ett barn, fast jag inte kände honom. Fatta att jag, stenhjärtat, grät? Förstå då hur fint det var! Hoppas Robin såg hur stort intryck han gjorde på alla.

Efter det var det ingen som orkade med några lektioner inte, så vi åkte hem. Jag skulle ju träffa mamma och åka skidor, men jag bokade av det. Vi ska ses imorgon istället.

Just nu sitter jag och tittar på Madagascar, satte på den och lurade Evelina att det var pippi jag la in. I början satt hon bara och frågade när pippi skulle komma, men nu har hon tröttnat och leker på sitt rum istället. Snäll jag känner mig... haha

2010-02-10
 22:07:26

Onsdag

Tänkte bara slänga in lite text innan jag ska sova. Sitter med snälla Sara på msn, hon förklarar lite psykologi för mig, tack! :) Jag har prov imorgon, hoppas det går bra i alla fall.
Idag har jag varit i stallet och ridit, fy satan vad kallt det var! Blev till en isbit mot slutet, tur att jag red barbacka så rumpan var varm iaf! Hahaha ^^


När jag kom hem åt jag och lade mig sedan i ett varmt bad med hårinpackning och grejer. Var riktigt skönt faktiskt, synd bara att varmvattnet tar slut så fort, de räcker inte ens till ett helt badkar :(
Well well, imorgon är det skola, 8,20... Yeeyy...

2010-02-09
 21:24:57

...

Måste bara berätta vad som har hänt. En kille i andra naturtvåan gick bort i leukemi i helgen.
Det finns som ett altare för honom på plan fyra där folk har tänt ljus, skrivit saker och en bild på han finns. Jag lider verkligen med alla de som kände honom, speciellt hans familj. Jag har ingen aning om hur det är att förlora någon riktigt nära, så jag kan verkligen inte föreställa mig om hur de måste må just nu.
Jag vill göra något, känner mig maktlös när jag inte kan. Hoppas han har det bättre nu i alla fall, och att han inte fick lida.


2010-02-09
 16:28:00

Tisdag

Jag försov mig i morse, och när jag vaknade tänkte jag att vafan, kan ta det lungt och inte gå på matten, och komma till kemiprovet istället. Jag trodde att kemin började 10.55, så jag tänkte att då kan jag sova till nio och ta 9.48 bussen. Problemet var bara att kemin började 9.55 istället, så när jag gick upp vid nio och kom på det fick jag lite bråttom! Rusade iväg till bussen, kom ungefär 20 minuter sent eller nåt. Inte så farligt ändå, jag hann ju skriva det i lugn och ro i alla fall. Dessutom var engelskan inställd i em, så jag hade bara två lektioner idag! Chill :)

2010-02-06
 15:20:39

The Big Bang Theory

Vi håller på och gör en tidning i Svenskan/Fysiken. Och i den ska jag skriva en krönika om The Big Bang Theory, typ varför det är så nördigt att vara fysiker. Så när jag höll på med den passade jag på att youtuba lite på programmet, på scener jag inte sett. Fy faan vad det programmet är underbart!

Som de här :



Raj pratar med Penny för första gången!! :D



HAHA bästa!

2010-02-05
 23:28:36

Helg :)

Ja, nu är det ju helg för alla andra också! Själv har man ju redan haft det i två dagar..hehehe
Nej men seriöst, har säkert tusen gånger idag tänkt att det är lördag, för att sen komma på att det är bara fredag! Sjuukt underbar känsla!
Idag var jag med Evelina i stallet, hon vågade ju klippa håret för nån vecka sedan, och löftet var ju att hon skulle få rida som belöning :) Det gick superb, hon satt framför mig i sadeln. Riktigt fint väder var det ju också, solen sken. Det blir så himla vackert där ute då, riktigt sagolandskap!
Nej vad ska jag mer skriva.. Jo, imorgon kommer få bli en äcklig plugg dag. Har en krönika och idrottsarbetet att skriva, plus kemiprov på tisdag.. Fy, jag hatar att det börjar bli mer och mer nu i skolan. Jaja, det är bara att hålla ut och hoppas på att det blir bättre snart.
Nu ska jag sova!
2010-02-03
 19:29:51

Tjohoo

Sitter, eller snarare ligger, och kollar på Biggest Loser. Stört bra program!
Idag har jag varit i stallet, det var snöstorm. Jääättemysigt...NAT! Men men, lite får man tåla om man bor i Sverige
Imorgon och på fredag har jag studiedag, så min helg började idag! Sjukt najs! Imorgon ska jag först till Lotta i hamnen, sedan på körlektion, sedan till kyrkettan och till sist ska jag jobba. Ingen lugn och ro där inte, jag vetefan när och var jag ska äta, men får väl trycka in det nånstans hahaha..
På fredag ska jag till stallet med Evelina, hon ska få rida lite :) Annars är det väl inga mer planer för helgen.. Jo juste, på lördag är det melodifestivalen! Det måste man ju se!

Hoppas dom gör en sån här grej igen, det var så jävla kul!


2010-02-02
 20:17:06

Tisdag

Sitter här och försöker komma igång med pulsarbetet i idrotten, men det är inte lätt. Tvn, facebook och bloggar tar för mycket energi. Dessutom är det svårt att veta hur jag ska börja. Men jag måste få det här gjort snart så att jag kan fokusera på kemi sen. Det är ju prov om en vecka, och det är mycket viktigare än jävla idrott!
Jaja jag får väl försöka sätta igång då, kan inte någon skriva åt mig? :)

Haha på tal om kemi....