2010-05-27
 10:03:54

Torsdag

Åååh är så sjukt trött, vill bara hem och sova! Men nej jag måste sitta på kultur och idéhistoria och låtsas skriva på mitt arbete, som jag i princip redan är klar med ändå. Trist!
Aja efter det här är det bara en lektion, och då ska vi sitta och lyssna på en grupp som ska redovisa sitt biokemiarbete.. Shit det närmar sig för mig också!
Jag sov riktigt konstigt i natt. Vaknade flera gånger, med akut torra händer och fötter. Som det kändes då i alla fall. Så mitt i natten, har ingen aning om vad klockan var, tog jag upp min lotion och smörjde in mig. För att sedan somna och vakna en stund senare av att händerna kändes lika torra igen? Skumt
Och häromnatten drömde jag att jag stack ut och övningskörde själv, och blev haffad av polisen. En halv miljon fick jag i böter, plus att jag inte skulle få ta körkort på sju år. Gud vilken ångest jag hade, det kändes så sjukt verkligt! Och jag tänkte flera gånger att snälla kan inte det här bara vara en dröm, låt mig vakna! Men det gjorde jag aldrig. Gissa om jag blev lättat när jag till slut äntligen vaknade? Hatar verkliga drömmar!

2010-05-25
 22:00:00

Tisdag

Ååååh vilken dag...
Vaknade äckligt tidigt i morse och tänkte först ligga kvar... Men sen kom jag på att jag måste slita mig upp för det är ju nationella.. Men tänkte att "jaa men det är ju fredag idag, så imorgon får jag sova!" För att trettio sekunder senare (ja jag är så långsam på morgonen) komma på att det är bara tisdag.. Jag har alltså hela veckan kvar. KUL!
Och nationella gick åt helvete. Jag kunde typ hälften av alla g frågor, om ens det. Och så fort det var ett vg poäng inblandat så satt jag som ett fån och glodde ner i pappret. FAN. Det här provet avgjorde om jag får g eller vg i matte c, så nu vet man hur det blir... AAAA VAD JAG ÄR POSITIV!
Jag har jobat idag.. det var jäääättekul... HAHA!
Men okej en seriös postitiv sak jag kan skriva är att jag ska vara hemma imorgon och chilla (plugga) för at behöver inte gå på aktivitetsdagen för pappa :D
2010-05-23
 16:34:31

Söndag!

Ja så var det söndag igen.. Men bara två hela skolveckor kvar och sedan är det sista veckan! Inte långt kvar nu alltså, riktigt jävla skönt ska det bli med sommarlov också.
Ikväll blir det grillning, antagligen hemma hos Disa. Vi ska ses på coopen om någon timme för att inhandla lite saker och ting, sedan blir det väl bara mys hela kvällen :)
Se ya
2010-05-21
 18:47:15

Fredag!!

Som svar på några kommentarer (som jag aldrig får så när de väl ramlar in blir jag jättelycklig! :D)
Jinnie det är klart jag lyssnade...eeeller? Haha som sagt svårt att hålla fokus i flera timmar i den värmen...
Och till Anonym( vem är du?:O ) , ja jag vet att jag är skön! Och inte alls självgod..hehehe

Men för att komma till vad jag skulle skriva här egentligen... JAg har nyss varit inne på CDON.com, eller .se som det heter nu... Och bränt 600 spänn bara sådär, hur fan gick det till?!
Beställde i alla fall new moon på dvd, vilket jag inte har fått tummen ur att göra än, plus eclipse soundtrack, absolute 80´s (den ingick på nåt vänster) och två lifehouse skivor, den senaste plus en gammal som bara kostade 79 spänn vilket också gjorde att summan gick över 600 så då blev frakten gratis, vilket gör att skivan kostade typ 50 spänn! :D VÄRT!
JAja ha en trevlig helg på er alla, det vet jag att jag ska ha i alla fall :)
2010-05-19
 16:09:13

Hemma!!

Jaa, nu är jag hemma från Grekland! Landade i gårkväll vid tio tiden, allt gick så bra så :)
Har haft en riktigt najs resa, med de absolut bästa människorna. Det är otroligt hur kul man kan ha med dem, oavsett hur mycket man umgås. Jag orkar inte skriva allt vad vi har gjort, det skulle bli för långt. Men jag kan iaf sammanfatta det med att vi landade i Aten förra söndagen, spenderade två dagar där med olika guidade turer. Efter en halv fri dag till i Aten begav vi oss till båten för att åka till ön Patmos, båtturen tog lite drygt tio timmar, och vi var sjukt trötta när vi kom fram till hotellet vid tre tiden på natten. Det ledde till att jag satt på min väska och lekte häst, vilket sedan fortsatte under veckan.. HAha
Efter några dagar på Patmos med två fria dagar och en halv guidad dag så åkte vi båt tillbaka till Aten. Den resan var lite jobbigare, då båten kom vid halv fyra på morgonen, och vi var framme vid ett på förmiddagen. Det blev att först sova en liten stund på kajen, och sedan en halv natts sömn i en hög under en trapp på båten. Lite luffigt kanske men det var mysigt det med. Ja sen var det två dagar till i Aten innan vi till slut åkte hemåt :)
2010-05-15
 15:14:47

Lördag

Halloj, jag lever! Sitter på en mysig liten ö som heter Patmos, ligger i norra delen av södra Grekland som guiden så fint uttryckte det. (han var iofs kass eftersom han berättade om Johannes som en person när det finns två, plus att han hade rumpsvett)
Men i alla fall vi kom till den här ön i onsdags, och åker härifrån i natt. Då åker vi tillbaka till Aten som vi kom till i söndags :) Riktigt najs väder här, runt 35 grader, dock är det lite jobbigt när man går på guidade turer, men grymt najs när man ligger vid poolen. Jaja, nu ska jag låta Jinnie använda datorn också, hörs på tisdag när jag kommer hem :)
2010-05-08
 21:13:50

Lördag

Ja, nu har jag packat klart tror jag.. Dock väger min väska PRECIS 20 kilo, vilket är gränsen. Jag har verkligen tagit bort allt som kan tas bort! Panik, hoppas min våg inte är konstig eller något så att den väger mer på arlanda. Plus att nu kommer det bli jobbigt när jag ska hem, för jag lär ju inte kunna väga på hotellet. Aja det får jag lösa då. Den dagen den sorgen.
Och för att svara på din fråga Sara, det är en resa med alla ledare i kyrkan. Ingen solsemester alltså (även om det kommer bli tid till det också) utan det är en studieresa också :)



Håll tummarna för mig nu att jag inte måste betala 22 euro per kilo väskan överstiger  (ja jag har kollat upp det)
Och håll tummarna för att det inte är strejk eller demonstationer där nu! Eller att Island spottar iväg feta askmolnet imorgon! :)
2010-05-06
 22:08:14

...

Det verkar som om Grekland blir av i alla fall, om inget händer innan söndag. FEETT TAGGAAAAAD!
HAha dock har vi fått blåa piké tröjor  som alla vi måste ha på oss när vi flyger ner... Hahha  vi kommer se ut som ett gäng smurfar eller något, men men det är najs!
Nu ska jag sova så att jag orkar nationella imorgon. Ha de gött!
2010-05-05
 20:51:02

Onsdag

Tjoohooo! Om fyra dagar åker jag till Grekland och det är storstrejk där just nu! Alla tåg, bussar och flyg är inställda två dagar framåt! Ja när askmolnet verkar lugna sig så måste man ju hitta på något annat... Nej men seriöst, fy faan vad ledsen jag blir om vi inte kommer iväg, ser så jävla mycket fram emot den här resan! Och nu har tydligen tre pers dött i demonstrationerna också.. JAg håller tummarna för att det lugnar ner sig nu!

2010-05-04
 19:00:16

Tisdag

Slet mig upp ur sängen i morse. Och jag menar bokstavligt talat, slet mig ur sängen. Det var ett rent mirakel att jag lyckades övertala mig själv att inte ligga kvar!
Så kom jag till mattelektionen och får veta att Kemi/biologi läraren är sjuk, så den mattelektionen var den enda lektionen för dagen! Började alltså 8.20 och slutade 9.35... VÄRT
Jaa, men jag tyckte det vore lite segt att bara åka hem och lägga mig i soffan, så jag mötte pappa i Globen och käkade lunch. Dock hade jag lite tid att döda innan dess så jag passade på att shoppa inför Grekland! Det blev en komplett bikini, en bikiniöverdel och ett tubtopplinne som var jättesött... Det är alltid kul att köpa lite nya saker! :)

Den bikinin fast i blått och rosa, och en halternecköverdel i samma färg som på bilden :) Det vore najs dock om den kroppen följde med också...
2010-05-02
 21:33:50

Andra Korintierbrevet

”Har någon bara den goda viljan, så är han välkommen med vad han har och bedöms inte efter vad han inte har. Meningen är ju inte att andra ska få det bättre och ni ska få det svårt. Nej, det är en fråga om jämvikt; nu skall ert överflöd avhjälpa deras brist för en annan gång deras överflöd skall avhjälpa er brist så blir det jämvikt, som det står skrivet; Han med mycket fick inte för mycket, han med litet fick inte för litet.”


2010-05-01
 23:32:28

Lördagkväll

Och jag sitter hemma... Nej, men jag har varit hos mamma idag, käkat lite middag, spelat gitar hero men framför allt sett på Avatar! Den var skitbra, klart över förväntan :)
Valborg igår var riktigt trevligt, vi startade på coop där vi handlade massa grillkorv och kött och annat najs och så satte vi oss på en klippa vid sjön i lämshaga, och eldade. Nu luktar allt brandrök dock, men det är det värt!
Imorgon kommer Malin och Anna hem till mig, vi ska göra det absolut sista inför grekland arbetet, så slipper vi göra det där nere. Ska bli sjukt skönt att komma iväg, vi åker om en vecka och en dag! Helt stört vad tiden går fort, men det är najs! Can´t wait!