2010-07-29
 17:15:54

Vi hade i alla fall tur med vädret....

Vaknade inatt av att hela rummet lystes upp. Ett hejdundrande åskväder slog igång, och finns det egentligen något mysigare när man ligger trygg inne i sin säng? Lika mysigt är det inte när man är ute...
Var ute och körde lektion i regnet idag också, fan det var lite läskigt när man hamnar i stora vattenpölar. Ogillas starkt! Men det är ganska mysigt att sitta i en bil också när det regnar. Så länge jag slipper bli blöt så tycker jag om regn faktiskt :)
2010-07-25
 20:56:10

Hemma

Så, nu är jag hemma i stockholm igen. Ett tag sen jag uppdaterade nu, men jag har i alla fall varit i Hälsingland och firat morfars 80årsdag!
Innan jag åkte så upptäckte jag att Greta inte var i sin bur, och grannen hade tydligen sett en räv stryka omkring i området... Fan!
Får hoppas hon har klarat sig och kommer tillbaka!
Imorgon är jag ledig, vetefan vad jag ska hitta på, ingen är ju hemma! Får bli en slappdag antar jag. Sedan är det dags för körlektioner och jobb hela veckan! Det är typ det som händer i mitt liv just nu, tjolahopp!
2010-07-20
 00:39:33

Måndag

Jaa, nu har jobbet dragit igång och så var mitt livs sista sommarlov över... typ...
Men men, nu ska vi vara positiva! Det är ju inte direkt som om jag jobbar mkt, ganska soft att vara ledig tre dagar i veckan ändå :)
Nu ska jag fan sova, gick upp åtta i morse för att åka på körlektion. Ska kötta det där jävla körkortet nu!
2010-07-16
 20:03:21

Fredag

Jag känner mig bra. Brände mig lite på axlarna och bröstet för några dagar sedan, så när vi var på södde igår tänkte jag låta den huden vila lite och solade bara baksidan. Smart. Nu är jag riktigt riktigt riktigt kräftröd hela baksidan av benen och ryggen. Ni ska se linjen efter bikinitrosorna, det är sinnes! Jag fattar inte, har inte smörjt mig ett skit sen jag kom hem från Grekland, och nu bränner jag mig?! Jag kan fan inte bli brun, bara röd! Jag säger som Johan Glans, gud vill inte att jag ska knulla.. Haha!

2010-07-14
 20:37:30

Onsdag

Sitter ute i uterummet med solen i ansiktet och datorn med musik framför mig. Måste säga att det är ganska soft liv jag har just nu! Sommar och sol och ledighet. Sen att jobbet börjar på måndag behöver vi inte tänka på nu.
Imorgon ska jag till södde med Manne och Hugo, typ de enda som är hemma i stockholm, resten av gänget är utspridda runt om världen. De får fan ta och komma hem snart!
Såg precis att stearinljuset här ute har smält i solen. Det här är helt jävla sinnes, det har varit över trettio grader i typ en månad, har varit tropiska nätter den senaste veckan. Hur ofta händer detta i Sverige? :D Helt underbart måste jag säga!
Ja, ensam hemma är jag också, ett stort plus på livskvalitén det med. De kommer hem imorgon och åker igen lördag morgon, sedan är huset tomt i nästan två veckor... SOFT!  Älskar att bo själv ibland, det kan vara riktigt skönt även om huset blir lite tomt :)
2010-07-12
 18:07:50

Måndag!

Jaa, hemma i stockholm igen efter en sjukt najs helg!
Herregud vad varmt det är! Klockan är sex på kvällen och jag sitter här i solen och håller på att överhettas, är seriöst rädd att datorn ska bli för varm i solen. Hur ovanligt är det inte med sånt här väder i Sverige?! Det har varit toppenväder sen skolan slutade, om inte tidigare, med undantag för enstaka dagar. Det är sinnessjukt torrt ute, och 35 grader är fan inte vanligt här i Svennelandet, i alla fall inte så många dagar som det har  varit nu. I natt var det dessutom 23 grader varmt klockan fyra på natten. Tropisk natt alltså. Jag gillar det sjukt starkt, även om det är lite jobbigt i värmen. Man blir lätt bortskämt, hur ofta sitter man i tjocktröja när det är över 20 grader liksom?!
Hoppas det här håller i sig nu ett tag nu bara, i alla fall den här sista lediga veckan jag har kvar innan jobbet börjar!
2010-07-08
 19:05:05

Torsdag

Jag vet, jag är bäst på det här med att uppdatera, men det är sommar för fan!
Jag kom i alla fall hem från Hälsingland i måndags och har levt livet här hemma i några dagar nu. Badat, jobbat, shoppat och umgåtts lite med de vanliga.
Åker imorgon bitti iväg till Jinnies land över helgen, kommer hem på måndag. Det ska bli sjukt najs!

Inga bilder får ni, för det tar evigheter att ladda upp...
2010-07-04
 19:04:05

Söndag

Sista kvällen här uppe i hälsingland!
Ska bli skönt att komma hem, även om jag gärna hade stannat ett bra tag till :)
Har varit med mommo idag på två gudstjänster, jag har läst en text på båda. Det var kul att vara med och se henne jobba faktiskt, var ju ett tag sen nu.
Imorgon då så bär det iväg hemåt, bussen går vid sex och jag är hemma tio... På kvällen alltså, så jag har hela dagen imorgon här uppe!
I veckan ska jag på körlektion, annars är det väl inget mer innan lördag då vi drar oss iväg till Jinnies landställe och har det trevligt ett par dagar! Ska bli sjukt kul!